Libnet.ro
UNICEF

13:01

Coordonatorul campaniei de vaccinare anunta: Putem incepe vaccinarea persoanelor din etapa a II-a

România Liberă România Liberă,
Coordonatorul campaniei de vaccinare anunta: Putem incepe vaccinarea persoanelor din etapa a II-a

Dr. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti Covid a anuntat la televiziunea pu. continuă pe România Liberă

Cand incepe vaccinarea populatiei, in Romania. Tot ce trebuie sa stii despre fazele de vaccinare anti-COVID

Primele doze de vaccin anti-COVID au intrat la noi in tara, sambata, 26 decembrie 2020, a doua zi de Craciun. Acestea au fost distribuite la Institutul Bals si la celelalte noua spitale de boli infectioase aflate in linia intai in lupta cu noul coronavirus, din Bucuresti. Iata cand incepe vaccinarea populatiei. Cand incepe vaccinarea populatiei .

Medicul Radu Tincu: Romania are, la 1 ianuarie, o rata de vaccinare de doar 0,06%. Trebuie sa intensificam rata de vaccinare pentru personalul medical si sa trecem la vaccinarea persoanelor din grupele vulnerabile (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, spune ca, la nivel mondial, proritatea trebui sa fie derularea campaniei de vaccinare anri-COVID-19 pentru ca exista oricand riscul aparitiei unor noi tulpini al.

incepe vaccinarea personalului medical din Constanta. Cati medici si-au exprimat acordul pentru a fi imunizati

Luni, 4 ianuarie 2021, va incepe in judetul Constanta faza 1 de vaccinare anti-Covid, mai exact vaccinarea personalului medical.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )