Libnet.ro
UNICEF

19:00

Un copac urias s-a prabusit pe un bulevard din Capitala

Antena3 Antena3,
Un copac urias s-a prabusit pe un bulevard din Capitala

Incident socant in sectorul 2 al Capitalei, dupa ploaia torentiala de joi seara care s-a abatut asupra Bucurestiului. Un copac s-a prabusit la intersectia strazilor Mihai Eminescu si Mosilor. continuă pe Antena3

Incident dramatic intr-un parc din Capitala! Un barbat a fost ranit grav de o creanga uriasa care s-a rupt dintr-un copac

O creanga uriasa s-a rupt dintr-un arbore si a cazut peste un cuplu care trecea exact in acel moment prin zona. Incidentul a avut loc in parcul IOR din Capitala, potrivit stirileprotv. ro. Cei doi.

FOTO. Un copac a cazut pe soseaua Eminescu din Capitala din cauza vijeliei puternice

Un copac a cazut, joi seara, pe soseaua Eminescu din Capitala, in urma unei vijelii puternice. Meteorologii au emis un Cod galben de furtuna insotita de .

VIDEO. Simulare a interventiei in cazul unei amenintari cu bomba, la Gara de Nord din Capitala

Politia efectueaza, intre orele 11. 00 si 13. 00, un exercitiu de testare a modului de interventie in cazul unei amenintari cu bomba, in Gara de Nord din Capitala.

Simulare a interventiei in cazul unei amenintari cu bomba, la Gara de Nord din Capitala

Politia efectueaza, intre orele 11. 00 si 13. 00, un exercitiu de testare a modului de interventie in cazul unei amenintari cu bomba, in Gara de Nord din Capitala.

Un barbat care se afla in arest preventiv, intr-o sectie din Capitala, s-a sinucis in celula sa

Un barbat care se afla in arest preventiv la o sectie de politie din Capitala s-a spanzurat in celula sa, in cursul noptii de luni spre marti, informeaza Biroul de presa al Politiei Capitalei.

Un barbat arestat pentru tentativa de omor s-a sinucis in Sectia 5 de Politie din Capitala

Un barbat care era arestat pentru tentativa de omor, s-a sinucis in Sectia 5 de Politie din Capitala, informeaza B1 TV. Barbatul avea 32 de ani si se afla in arest preventiv din luna martie a acestui.

Un barbat s-a sinucis in Sectia 5 de Politie din Capitala

Un barbat s-a sinucis in Sectia 5 de Politie din Capitala .

O tanara a fost talharita in scara unui bloc din Capitala - VIDEO

O tanara de 26 de ani a fost jefuita de doi indivizi care aveau fetele acoperite cu casti de motociclete. Momentul a fost suprins de camera de supraveghere din bloc, pe care se observa cum tanara.

Spitalele din capitala care vor asigura urgentele medicale in minivacanta de Rusalii. Ambulanta are program normal

Noua spitale din Bucuresti vor asigura urgentele medicale de joi pana luni, perioada in care sunt sarbatorite Ziua Copilului si Rusaliile, Serviciul de Ambulanta Bucuresti va avea program normal, iar Directia de Sanatate Publica va asigura un serviciu de garda permanent, potrivit News. ro.

Ultima aroganta in cluburile din Capitala: Sampanie de 60.000 de euro pe acordurile imnului Romaniei (VIDEO)

Obisnuit sa comande pe ritmurile imnului din tara natala, magnatul italian Davide a avut weekendul trecut o surpriza atunci cand a comandat bauturi in valoare de 60. 000 de euro. Cand atmosfera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )