Libnet.ro
UNICEF

12:15

Copiii din 10 scoli desfasoara cursuri exclusiv online

Adevărul Adevărul,
Copiii din 10 scoli desfasoara cursuri exclusiv online

Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi monitorizeaza dinamica scenariilor de functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar, aceasta fiind influentata de evolutia situatiei epidemiologice din judet. Pana in prezent, 10 scoli au trecut in scenariul rosu, adica desfasoara ore exclusiv online. continuă pe Adevărul

Cursuri exclusiv online in mai multe scoli si gradinite

Doua clase si o grupa de la o gradinita din Constanta trec la scenariul trei de functionare si anume cursuri exclusiv online dupa ce au avut cate un elev confirmat cu COVID-19, respectiv un cadru didatic. Masura este valabila pana pe data de 2 octombrie.

Cursuri exclusiv online la Liceul Pedagogic. Un profesor a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Liceul Pedagogic Matei Basarab din Slobozia isi muta cursurile exclusiv online dupa ce un profesor a fost diagnosticat cu COVID 19.

305 Unitati de invatamant din Romania isi desfasoara activitatea online. Noi date de la Ministerul Educatiei

In prezent, 305 unitati de invatamant din Romania isi desfasoara activitatea in scenariul trei, cu participarea tuturor scolarilor si prescolarilor la cursuri online, informeaza Ministerul Educatiei s.

Creste numarul scolilor aflate in scenariul rosu: Sapte unitati de invatamant din judetul Covasna vor desfasura orele online

Creste numarul unitatilor scolare unde orele se vor desfasura conform scenariului rosu. Sapte unitati de invatamant din judetul Covasna au intrat, de luni, in scenariul rosu, dupa ce au fost.

Doua scoli au trecut din scenariul rosu in scenariul galben Ultimele date de la Ministerul Educatiei

Doua scoli au trecut, in ultima zi, din scenariul rosu - cursuri exclusiv online - in scenariul galben - prezenta la scoala si cursuri online, prin rotatie. Potrivit datelor transmise marti de Ministerul Educatiei, la acest moment elevii din 303 unitati de invatamant din Romania fac cursuri online.

305 scoli raman in scenariul rosu la nivel national

Intr-un numar de 305 de scoli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de catre Ministerul Educatiei, in contextul in care vineri erau 312 scoli si gradinite in scenariul rosu.

incepe Bucharest Science Festival 2020 - editie speciala, exclusiv online

Bucuresti, 21 septembrie - Bucharest Science Festival, cel mai mare festival din Romania dedicat stiintei, va incepe miercuri 23 septembrie 2020, iar timp de cinci zile participantii vor descoperi si dezbate o gama extrem de variata de subiecte, de la explorarea spatiala la istorie si de la medicina la fizica plasmei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )