Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cursuri exclusiv online in mai multe scoli si gradinite

Adevărul Adevărul,
Cursuri exclusiv online in mai multe scoli si gradinite

Doua clase si o grupa de la o gradinita din Constanta trec la scenariul trei de functionare si anume cursuri exclusiv online dupa ce au avut cate un elev confirmat cu COVID-19, respectiv un cadru didatic. Masura este valabila pana pe data de 2 octombrie. continuă pe Adevărul

Cursuri exclusiv online la Liceul Pedagogic. Un profesor a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Liceul Pedagogic Matei Basarab din Slobozia isi muta cursurile exclusiv online dupa ce un profesor a fost diagnosticat cu COVID 19.

Epidemiolog, revoltat din cauza protestelor anti-masca: cred ca o sa ne trezim cu mai multe scoli inchise

Aceste proteste au o contributie importanta la cresterea numarului de cazuri. Cred ca si numarul de persoane internate la ATI va creste. Ma revolta acest tip de proteste si inconstienta oamenilor, precizeaza Diana Stoica, medic specialist epidemiolog.

Rasturnare de situatie la nici o saptamana de la inceperea anului scolar. Ce se intampla in multe scoli

Inca 12 unitati de invatamant din Romania au trecut in ultimele 24 de ore in scenariul rosu. Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) a anuntat vineri ca 312 unitati fac cursuri exclusiv online, fata de 300 cate erau inregistrate joi.

Scolile, inchise pentru mai multe zile, pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor. Cursurile se vor sustine online

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca mai mai multe zile cursurile se vor desfasura online pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor. Ludovic.

Scolile, inchise pentru mai multe zile, pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor. Cursurile se vor sustine online

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca mai mai multe zile cursurile se vor desfasura online pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor. Ludovic.

Ludovic Orban anunta ca mai multe zile cursurile se vor derula online, pentru a permite pregatirea sectiilor de votare

Premierul Ludovic Orban anunta ca mai mai multe zile cursurile se vor desfasura online pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor.

Mai multe zone din Bucuresti si Giurgiu raman fara curent luni

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane luni fara energie electrica in anumite intervale orare, informeaza E-Distributie Muntenia, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Nicusor Dan reclama mai multe infractiuni in acordul pe care Gabriela Firea l-a semnat cu familia Constanda pentru stingerea datoriei

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, reclama mai multe infractiuni in acordul pe care Gabriela Firea l-a semnat cu familia Constanda pentru stingerea datoriei. Dan sustine ca, desi familia Constanda a fost de acord sa primeasca 7. 000 de metri patrati de tren pentru stingerea a 30 de milioane de euro din datorie, Firea a propus transferul a 15. 000 de metri patrati pentru doar 22 de milioane din datorie.

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de infectii cu COVID-19 si cazurile totale pe categorii de varsta

Capitala, Brasov, Dolj, Iasi si Timis sunt judetele in care au fost depistate cele mai multe cazuri noi de Covid-19, la polul opus situandu-se Botosani cu doar un caz nou) Hunedoara 3 noi cazuri depistate) si Teleorman 5 persoane nou infectate. Ca numar total de cazuri, Capitala e urmata de Suceava, Brasov si Arges. Vezi in text situatia, judet cu judet dar si un grafic cu numarul cazurilor totale pe categorii de varsta.

Leguma minune care are cele mai multe vitamine. Este mai buna pentru sanatate decat toate fructele

Exista legume despre care, pe nedrept, se vorbeste prea putin. Vitamina C este extrem de importanta pentru organismul nostru. De precizat este ca organismul nu o produce singur, ci ea trebuie luata din alimentatie. Ea este extrem de benefica pentru intarirea sistemului imunitar, a structurii osoase si ajuta la absorbtia fierului, dar da si un .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )