Libnet.ro
UNICEF

12:45

Copiii din Romania petrec mult timp in fata calculatorului. Doar Bulgaria ne depaseste in acest top

Antena3 Antena3,
Copiii din Romania petrec mult timp in fata calculatorului. Doar Bulgaria ne depaseste in acest top

Un copil din Romania petrece aproape 23 de ore pe saptamana in fata calculatorului sau televizorului, in timp ce in Olanda si Belgia timpul petrecut este de circa 15 ore, printre factorii determinanti fiind existenta unui televizor in dormitorul copilului, potrivit unui studiu. continuă pe Antena3

STUDIU Copiii din Romania petrec aproape 23 de ore pe saptamana in fata televizorului sau a calculatorului

Un copil din Romania petrece circa 22,7 ore pe saptamana in fata ecranului, in conditiile in care micutii din Belgia si Olanda nu stau in fata calculatorului sau a televizorului mai mult de 15 ore. Datele sunt desprinse dintr-un studiu derulat pe o perioada de trei ani in sapte tari europene.

STUDIU: Copiii romani petrec aproape o zi pe saptamana in fata calculatorului sau televizorului

Conform unui studiu, un copil roman sta in fata televizorului si calculatorului aproape 23 de ore pe saptamana, in timp ce in Olanda si Belgia timpul petrecut este de circa 15 ore, printre factorii determinanti fiind existenta unui televizor in dormitorul copilului.

Business Report: Secretele comertului: ce fac marile magazine din Romania cu produsele pe cale sa expire; Scutirile de taxe ar putea sa reinvie cooperativa; De ce nu exista RCA doar pentru trei luni

Dezvoltatorul ungar Futureal revine pe piata rezidentiala din Romania. Dezvoltatorul ungar Futureal, care a construit in nordul Bucurestiului proiectul. Credit de 91 de milioane, reformare de 5%: Reorganizarea ANAF in proiectul cu Banca Mondiala. In vreme ce discursul guvernamental intern.

intre consumatorul informat de vin din Romania si cel european nu este nicio diferenta

Intre consumatorul informat de vin din Romania si cel european nu este absolut nicio diferenta, este de parere Catalin Paduraru, ambasador al Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania ADAR).

O autostrada din Romania va fi demolata si refacuta. Cine plateste?

Directia de Calitate din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a constatat abateri grave in ceea ce priveste respectarea proiectului de executie aprobat pentru Autostrada Orastie - Sibiu si dispune demolarea.

Masa rotunda privind piata unica digitala din Romania

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania organizeaza, luni, o masa rotunda cu tema Piata unica digitala in Romania, in cadrul careia va fi prezentat contextul general al actiunilor Comisiei Juncker.

Doliu in tenisul romanesc: Florenta Mihai, prima jucatoare din Romania care a ajuns in finala de la Roland Garros, a murit

Florenta Mihai, prima jucatoare de tenis din Romaania care a ajuns pana in finala de la Roland Garros, in 1977, atat la simplu, cat si la dublu mixt, a decedat, miercuri dimineata, la varsta de 60 de ani, anunta Federatia Romana de Tenis.

Ne crestem afacerile retail din Romania

Compania petroliera maghiara MOL Group isi creste afacerile retail din tara noastra si nu urmareste sa se implice, pentru moment, pe plan local, in operatiuni de rafinare, dupa cum ne-a declarat, ieri, domnul David Pullan, prim-vicepresedinte de dezvoltare pe segmentul downstream.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )