Libnet.ro
UNICEF

13:45

Copiii din Spania au iesit din case pentru prima data, dupa sase saptamani de izolare

Antena3 Antena3,
Copiii din Spania au iesit din case pentru prima data, dupa sase saptamani de izolare

Dupa 43 de zile in care au fost obligati sa ramana inchisi in case, copiii din Spania au primit, astazi, pentru prima data, dreptul de a iesi afara, in parcuri, pe plaje sau in locuril de joaca. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO Prima zi in care copiii din Spania au putut iesi din case dupa sase saptamani de carantina

Inchisi in case pentru sase saptamani, copiii spanioli au iesit duminica pentru prima data afara dupa relaxarea uneia dintre cele mai stricte carantine din Europa, impusa pe 14 martie, cand a izbucnit epidemia in Spania, relateaza AFP.

DigiSport: Imagini revoltatoare din Spania, in prima zi de relaxare a carantinei. Ce rusine! Virusul se va raspandi din nou

Pedro Sanchez, premierul Spaniei, a anuntat relaxarea masurilor de carantina care erau in vigoare de la mijlocul lunii martie. Din 26 aprilie, copiii sub 14 ani au primit permisiunea sa iasa afara pentru activitati sportive, insotiti de un adult. Potrivit noilor reglementari, copiii au dreptul sa iasa in aer liber o ora pe zi, oricand intre 9 AM si 9 PM, dar nu la mai mult de 1 kilometru de casa.

CORONAVIRUS |Malta nu a raportat niciun nou caz COVID-19 pentru prima data de la izbucnirea focarului

Malta nu a avut niciun caz nou de coronavitus in ultimele 24 de ore pentru prima data de la izbucnirea focarului si va incepe sa retraga unele restrictii impuse, potrivit anuntului facut de ministrul.

Digi24: Prima zi in care au fost raportate mai multe persoane vindecate decat cazuri noi de COVID-19 in Romania

Este pentru prima data cand numarul persoanelor nou infectate in Romania este mai mic decat cel al pacientilor declarati vindecati.

CORONAVIRUS |Transmitere comunitara a COVID-19 in doua cartiere din Galati. Recomandarile DSP pentru locuitorii din zonele afectate

Inca o zona din tara risca sa se transforme intr-un focar de coronavirus. Directia de Sanatate Publica DSP) Galati a transmis, sambata, ca in doua cartiere din municipiul resedinta de judet.

Seful Postului de Politie din Bolintin Vale, demis pentru purtare abuziva

Seful Postului de Politie din Bolintin Vale, judetul Giurgiu, a fost demis din functie si este cerce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )