Libnet.ro
UNICEF

22:45

Seful Postului de Politie din Bolintin Vale, demis pentru purtare abuziva

România Liberă România Liberă,
Seful Postului de Politie din Bolintin Vale, demis pentru purtare abuziva

Seful Postului de Politie din Bolintin Vale, judetul Giurgiu, a fost demis din functie si este cerce. continuă pe România Liberă

Video. Imagini socante in miezul zilei. Un barbat a incasat o bataie sora cu moartea de la Seful Politiei din Bolintin Vale: Mai faci live-uri pe Facebook?

Acte de violenta si cruzime au avut loc in judetul Giurgiu pe data de 17 aprilie. Imaginile video in care se observa un barbat pus la pamant si lovit cu salbaticie au oripilat o tara intreaga. Cine este politistul care a agresat in repetate randuri un tanar incatusat Autoritatile care doresc sa impuna ordinea si .

Digi 24: Gelu Duminica despre seful Politiei din Bolintin Vale, filmat in timp ce bate crunt un barbat: Un Spartacus cu epoleti!

Lumea a fost oripilata de smecherii din cartierele astea sarace. Dar pe smecherii astia din uniforme, care cred ca uniforma ii transforma in zei, care pot sa distruga vieti de oameni, ii vede cineva? Legea e una si pentru unul, si pentru altul - a aratat Gelu Duminica.

Tanar din Bolintin Vale, impuscat de politisti in timp ce incerca sa se sinucida

Un tanar in varsta de 31 de ani, din Bolintin Vale, a fost impuscat de politisti, dupa ce a iesit in strada cu o butelie si inarmat cu un cutit, iar la un moment dat a incercat sa se sinucida.

Seful Politiei din Bolintin Vale a fost demis din functie. A fost filmat in timp ce batea un barbat lipsit de aparare

Un incident mai putin placut a avut loc, sambata, in Bolintin Vale, judetul Giurgiu, unde politistii, inclusiv seful politiei din localitate, au intervenit la o petrecere care avea loc in fata unei.

Seful Politiei Bolintin Vale, filmat cand batea un tanar imobilizat, schimbat din functia de comandant

Comisarul Costel Serban, seful Politiei Bolintin Vale, filmat cand batea cu salbaticie un tanar imobilizat, a fost schimbat din functia de comandant al Politiei si este cercetat penal pentru purtare abuziva.

Barbat batut cu salbaticie de seful Politiei Bolintin Vale: Mai faci live-uri pe Facebook?

Un barbat culcat la pamant de luptatorii Politiei a fost batut cu salbaticie de seful Politiei Bolintin Vale, iar procurorii il cerceteaza acum pe ofiter pentru purtare abuziva.

VIDEO Imagini revoltatoare. Seful Politiei Bolintin Vale a batut crunt un barbat aflat la pamant: Politia s-a transformat in Militie

Violente fara margini la Giurgiu: un barbat care era la pamant a fost lovit in mod repetat si injurat de un politist in civil, chiar seful Politiei Bolintin Vale. Ceilalti oameni ai legii care erau prezenti nu au intervenit in niciun fel.

Sefii IGPR au cerut ancheta la Giurgiu, in urma bataii de la Bolintin Vale. Cazul violent a fost prelucrat cu toti politistii

Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR) a anuntat ca a cerut o ancheta interna in urma incidentului de la Bolintin Vale. Un cetatean a fost batut cu bestialitate de seful de post, desi era culcat la pamant.

Politist in civil, filmat in timp ce lovea un barbat, asistat de colegi IPJ Giurgiu: S-a deschis un dosar penal pentru purtare abuziva (VIDEO)

O filmare in care un barbat din Bolintin Vale Giurgiu), aflat la pamant, este lovit in repetate randuri de catre un politist imbracat in civil, asistat de mai multi colegi, a fost distribuita masiv pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )