Libnet.ro
UNICEF

20:15

Un copil de 11 ani a facut accident vascular cerebral la scoala. Elevul, dus in coma la spital

Antena3 Antena3,
Un copil de 11 ani a facut accident vascular cerebral la scoala. Elevul, dus in coma la spital

Un copil de 11 ani, din comuna Pogonesti, Vaslui, care a suferit un accident vascular cerebral in timp ce se afla la scoala, a fost transportat in coma de la un spital din Barlad la Clinica de Neurochirurgie din Iasi. continuă pe Antena3

Un copil de 11 ani a facut accident vascular cerebral la scoala. Elevul, dus in coma la spital

Un copil de 11 ani, din comuna Pogonesti, Vaslui, care a suferit un accident vascular cerebral in timp ce se afla la scoala, a fost transportat in coma de la un spital din Barlad la Clinica de Neurochirurgie din Iasi.

Utile: Cate kilograme este sanatos sa pierzi intr-o luna; Semnele prevestitoare de accident vascular cerebral pot aparea si cu o luna inainte. La ce sa fii atent

Cat e normal sa dureze gripa? Dr. Rodica Tanasescu: O gripa prelungita poate duce la pneuomonie sau miocardita. Desi este un caz rar, miocardita poate. Atentie: fiecare gram de alcool in plus te imbatraneste. Medicii britanici au analizat 11. 600 de voluntari cu varste cuprinse intre 45 si 81 de ani, care obisnuiau sa.

Creste bilantul deceselor din cauza gripei in Romania: Un copil de 11 ani a murit

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei pana in prezent a ajuns la 11, a anuntat vineri Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Fiica lui Jennifer Lopez a cantat la SuperBowl. Cum arata la 11 ani

Nu doar Shakira si Jennifer Lopez au facut furori pe scena Supebowl 2020, ci si fiica in varsta de doar 11 ani a acesteia din urma! Iata cum arata si cum cata micuta Emme! .

FOTO Accident mortal cu un copil de 13 ani aflat la volan. A intrat cu masina de lux intr-un copac

Scene cumplite s-au petrecut duminica, la intrarea in Hunedoara. Un adolescent de 13 ani a condus o masina cu volan pe dreapta si a izbit un pom. Accidentul i-a fost fatal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )