Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un copil de 12 ani a fost ranit dupa explozia unui tub de spray. Micutul a fost transportat la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Un copil de 12 ani a fost ranit dupa explozia unui tub de spray. Micutul a fost transportat la Bucuresti

Un copil in varsta de 12 ani din judetul Constanta a fost preluat de elicopterul SMURD si dus la un spital din Bucuresti, dupa ce a suferit arsuri de gradul 1 si 2 pe maini si picioare si pe fata in urma exploziei unui tub de spray. continuă pe Adevărul

Copil cu arsuri serioase, dupa explozia unui spray

Un baiat in varsta de 12 ani, din localitatea Sinoe, a fost preluat de un elicopter SMURD luni dupa-amiaza si transportat de urgenta la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, cu arsuri de gradul 1 si.

Un copil a ajuns la spital cu arsuri grave, provocate de explozia unui tub de spray

Un copil din Constanta a ajuns la spital cu arsuri de gradul 1 si 2 pravocate de explozia unui tub de spray, informeaza ziuaconstanta. ro. Copilul, in varsta de 12 ani, din localitatea Sinoe, a fost transportat.

Cadavrul unui copil de 12 ani, gasit de scafandri intr-un canal de irigatii

O echipa de scafandri din cadrul ISU Bucuresti-Ilfov a gasit, vineri, cadavrul unui copil in varsta de 12 ani, disparut joi seara intr-un canal de irigatii pe raza localitatii buzoiene Pietroasele.

Ecaterina Andronescu, despre atacurile la care a fost supusa dupa ce a cerut demisia lui Dragnea: Ma intreb daca nu cumva a fost un ordin din interior

Ecaterina Andronescu a povestit ca dupa ce a publicat scrisoarea adresata colegilor din PSD, in care cerea demisia lui Liviu Dragnea, a devenit dusman pentru unii si se intreba daca nu cumva a fost ordine din.

PSD reia atacul asupra companiilor straine. Valcov acuza un jaf de 2 miliarde de dolari din neactualizarea pretului la gaze in ultimii 12 ani

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a prezentat joi o nota de informare de la Agentia Nationala pentru Resurse Mine ANRM) care arata ca bugetul ar fi pierdut 2 miliarde de dolari din cauza neactualizarii pretului la gaze in ultimii 12 ani, dar si ca modificarea in februarie a redeventei a adus 117 milioane de lei la buget, in primul semestru.

Un magazin Apple a fost evacuat, dupa ce o tableta a explodat

Trei persoane au suferit rani minore, dupa ce bateria unui iPad a explodat, duminica, intr-un magazin Apple din Amsterdam. Dupa incident magazinul a fost evacuat si inchis. Trei angajati, care ar fi inhalat.

Cel mai inutil aeroport din lume. A costat o avere si este inca nefolosit de 12 ani

Aeroportul de pe insula Sfanta Elena din Oceanul Atlantic, rezultatul unei investitii de 285 de milioane de lire sterline, este poreclit cel mai inutil aeroport din lume dupa mai multe etape de regres, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2177 seconds )