Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un copil de 12 ani, gasit mort pe o alee din Iasi. Surse: Baiatul ar fi consumat etnobotanice

România Liberă România Liberă,
Un copil de 12 ani, gasit mort pe o alee din Iasi. Surse: Baiatul ar fi consumat etnobotanice

Un baiat in varsta de 12 ani a fost gasit mort, joi dimineata, pe o alee din cartierul Galata din Iasi, la cateva sute de metri de casa. continuă pe România Liberă

Copil de 12 ani gasit mort dupa o petrecere. Printre ipoteze: consumul de substante halucinogene

Un adolescent de 12 ani din municipiul Iasi a fost gasit mort in dimineata zilei de joi, 21 septembrie. Printre posibilele cauze ale decesului se numara si consumul de droguri.

Un copil de 12 ani din Iasi a murit in conditii suspecte. Printre ipoteze: consumul de etnobotanice

Moarte suspecta la Iasi! Un copil de 12 ani a fost gasit fara suflare joi dimineata. Anchetatorii iau in calcul o ipoteza socanta: copilul ar fi consumat droguri, potrivit B1TV. Politistii au aflat de.

Scandal PORNOGRAFIC in sistemul medical din Iasi: Asistentele n-au mai suportat si AU SPUS TOT ce stiu

De cateva luni de zile, intr-o sectie de cardiologie medicala din Iasi se intampla lucruri ingrozitoare. Totul a fost dat in vileag de asistentele medicale, care promit ca.

Barbatul vinovat de crima pentru care Tundrea a facut 12 ani de puscarie este eliberat dupa cinci ani

Barbatul vinovat de crima pentru care Marcel Tundrea a facut, nevinovat, 12 ani de puscarie va fi eliberat conditionat dupa ce a stat in inchisoare cinci ani.

O fetita ventriloca de 12 ani a castigat Americas Got Talent: Esti cea mai populara concurenta din acest show si de pe internet VIDEO

Darci Lynne Farmer, o cantareata ventriloca in varsta de 12 ani, a fost aleasa miercuri castigatoarea sezonului 12 Americas Got Talent, dupa ce a prezentat in finala un numar impresionant in care a cantat o piesa de la The Beatles cu doua marionete diferite.

O fetita ventriloca de 12 ani a castigat Americas Got Talent: Esti cea mai populara persoana din acest show si de pe internet VIDEO

Darci Lynne Farmer, o cantareata ventriloca in varsta de 12 ani, a fost aleasa miercuri castigatoarea sezonului 12 Americas Got Talent, dupa ce a prezentat in finala un numar impresionant in care a cantat o piesa de la The Beatles cu doua marionete diferite.

Surpriza pentru o tanara din Iasi care a mers la spital sa nasca. Credeam ca sunt numai doi

Surpriza pentru o tanara de 29 de ani din judetul Iasi. Femeia se pregatea sa aduca pe lume doi copii, dar s-a trezit cu cvadrupleti: doua fetite si doi baieti, scrie.

Guvern: Ministerul Sanatatii va prelua un teren de 120.000 mp din Iasi pentru construirea unui spital regional de urgenta

Ministerul Sanatatii va prelua un teren de 120. 000 mp in municipiul Iasi in scopul construirii Spitalului Regional de Urgenta, potrivit unei hotarari de guvern adoptata in sedinta de joi. Terenul, aflat in domeniul public al municipiului Iasi, a trecut in domeniul public al statului roman, in noiembrie 2016, printr-o hotarare a Consiliului Local Iasi.

Din ce cauza a murit bebelusul din Iasi dupa slujba de botez. Ce spune parintele Constantin Necula

Drama unei familii din judetul Iasi a aparut dupa ce bebelusul lor a murit la scurt timp de la slujba de botez. Toata lumea a ramas socata si nimeni nu-si poate explica cum a fost posibil un eveniment.

Motivul socant pentru care bebelusul din Iasi si-a pierdut viata in timpul slujbei de botez (FOTO)

Informatii noi despre nou-nascutul care si-a pierdut viata in mod bizar la slujba de botez desfasurata in judetul Iasi. Surse din cadrul anchetei sustin ca bebelusul s-ar fi inecat cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )