Libnet.ro
UNICEF

16:45

Surpriza pentru o tanara din Iasi care a mers la spital sa nasca. Credeam ca sunt numai doi

Antena3 Antena3,
Surpriza pentru o tanara din Iasi care a mers la spital sa nasca. Credeam ca sunt numai doi

Surpriza pentru o tanara de 29 de ani din judetul Iasi. Femeia se pregatea sa aduca pe lume doi copii, dar s-a trezit cu cvadrupleti: doua fetite si doi baieti, scrie. continuă pe Antena3

Scandal PORNOGRAFIC in sistemul medical din Iasi: Asistentele n-au mai suportat si AU SPUS TOT ce stiu

De cateva luni de zile, intr-o sectie de cardiologie medicala din Iasi se intampla lucruri ingrozitoare. Totul a fost dat in vileag de asistentele medicale, care promit ca.

Un copil de 12 ani, gasit mort pe o alee din Iasi. Surse: Baiatul ar fi consumat etnobotanice

Un baiat in varsta de 12 ani a fost gasit mort, joi dimineata, pe o alee din cartierul Galata din Iasi, la cateva sute de metri de casa.

Qatar Airways devine prima companie aeriana din lume care va avea paturi duble la clasa business

Qatar Airways devine prima companie aeriana din lume care va avea paturi duble la clasa business. Potrivit Daily Mail, Qsuite permite pasagerilor sa incline doua locuri medii intr-un pat complet plat.

Cinci dosare penale pentru ucidere din culpa, ca urmare a furtunii din vestul tarii

Autoritatile din Timis au deschis cinci dosare penale pentru ucidere din culpa, dupa ce mai multe persoane au murit, in urma furtunilor de duminica seara.

Timis: Dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci decese din timpul furtunii

Politia Timis a deschis dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci persoane decedate in urma furtunii din Timisoara si Buzias. Un barbat a murit dupa ce poarta de intrare in oras, ridicata recent de Primaria Timisoara cu suma de 56. 000 de euro, s-a prabusit peste autoturism, relateaza News. ro.

Guvern: Ministerul Sanatatii va prelua un teren de 120.000 mp din Iasi pentru construirea unui spital regional de urgenta

Ministerul Sanatatii va prelua un teren de 120. 000 mp in municipiul Iasi in scopul construirii Spitalului Regional de Urgenta, potrivit unei hotarari de guvern adoptata in sedinta de joi. Terenul, aflat in domeniul public al municipiului Iasi, a trecut in domeniul public al statului roman, in noiembrie 2016, printr-o hotarare a Consiliului Local Iasi.

Motivul socant pentru care bebelusul din Iasi si-a pierdut viata in timpul slujbei de botez (FOTO)

Informatii noi despre nou-nascutul care si-a pierdut viata in mod bizar la slujba de botez desfasurata in judetul Iasi. Surse din cadrul anchetei sustin ca bebelusul s-ar fi inecat cu.

Un copil de 12 ani din Iasi a murit in conditii suspecte. Printre ipoteze: consumul de etnobotanice

Moarte suspecta la Iasi! Un copil de 12 ani a fost gasit fara suflare joi dimineata. Anchetatorii iau in calcul o ipoteza socanta: copilul ar fi consumat droguri, potrivit B1TV. Politistii au aflat de.

Din ce cauza a murit bebelusul din Iasi dupa slujba de botez. Ce spune parintele Constantin Necula

Drama unei familii din judetul Iasi a aparut dupa ce bebelusul lor a murit la scurt timp de la slujba de botez. Toata lumea a ramas socata si nimeni nu-si poate explica cum a fost posibil un eveniment.

Guvernul aloca in 10 judete afectate de furtuni, 36 de milioane de lei pentru reparatii, din care 4,4 milioane de lei sunt pentru lacasuri de cult

Guvernul a aprobat joi alocarea a circa 36 de milioane lei pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse de furtuni. Potrivit unui comunicat al Guvernului, autoritatile locale din 10 judete vor primi suma de 29,81 milioane lei pentru repararea de gradinite, scoli, muzee, unitati spitalicesti si alte cladiri si constructii apartinand administratiilor locale. Pentru lacasuri de cult se aloca inca 4,45 milioane lei. De asemenea, Ministerul de Interne va primi 1,58 milioane de lei pentru sedii de politie. Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii, a spus ca aceasta este o prima etapa, urmand sa fie alocati si alti bani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )