Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un copil de 13 ani a murit, dupa ce a fost lovit de o ambulanta. Drama din spatele accidentului

Antena3 Antena3,
Un copil de 13 ani a murit, dupa ce a fost lovit de o ambulanta. Drama din spatele accidentului

Un baiat de 13 ani a fost lovit mortal, marti dupa-amiaza, in localitatea braileana Spiru Haret, de o ambulanta care transporta un pacient la Spitalul din Galati, potrivit IPJ Braila. continuă pe Antena3

Braila: Un baiat de 13 ani a murit dupa ce a fost lovit de o ambulanta, in timp ce traversa drumul in fuga

Un baiat de 13 ani a murit, marti, intr-un accident produs in judetul Braila, dupa ce a fost lovit de o ambulanta in timp ce traversa drumul in fuga si fara se se asigure, prin spatele unui microbuz oprit.

Accident in judetul Braila! Un copil de 13 ani a murit dupa ce a fost lovit de o ambulanta

Un baiat in varsta de 13 ani a murit, marti, intr-un accident produs in judetul Braila, dupa ce a fost lovit de o ambulanta in timp ce traversa drumul in fuga si fara se se.

O ambulanta care ducea un pacient la spital a accidental MORTAL un copil de 13 ani

Un baiat de 13 ani a fost lovit mortal, marti dupa-amiaza, in localitatea braileana Spiru Haret, de o ambulanta care transporta un pacient la Spitalul din Galati.

La doar 13 ani, Laura Bretan a castigat Romanii au talent

Laura Bretan este castigatoarea sezonului sase al celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent! Micuta de numai 13 ani i-a uimit inca o data pe romani cu vocea sa unica, iar juratii s-au ridicat in picioare si au aplaudat indelung momentul prezentat de ea in finala. Laura a cantat, acompaniata de o orchestra, aria Vissi darte din Opera Tosca de Puccini si a creat un moment emotionant cu care a reusit sa ajunga rapid la sufletele tuturor.

Amsterdam: O turista aflata sub influenta drogurilor a murit dupa ce a baut prea multa apa

O turista a murit in Amsterdam din cauza ca, aflandu-se sub influenta drogurilor, a baut o cantitate prea mare de apa, arata nltimes. nl. Cadavrul femeii a fost gasit in hotelul in care.

Noi detalii necurate din culisele gimnasticii romanesti. I-au falsificat varsta si au aruncat-o in concursurile de senioare la numai 13 ani!

Romania a obtinut 24 de medalii la Jocurile Olimpice din 1988, performanta care a mentinut-o in primele 10 natiuni. Daniela Silivas a intrat in istorie cu o premiera absoluta: a fost prima gimnasta romanca care a castigat o medalie la fiecare proba din concursul olimpic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )