Libnet.ro
UNICEF

13:30

La doar 13 ani, Laura Bretan a castigat Romanii au talent

România Liberă România Liberă,
La doar 13 ani, Laura Bretan a castigat Romanii au talent

Laura Bretan este castigatoarea sezonului sase al celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent! Micuta de numai 13 ani i-a uimit inca o data pe romani cu vocea sa unica, iar juratii s-au ridicat in picioare si au aplaudat indelung momentul prezentat de ea in finala. Laura a cantat, acompaniata de o orchestra, aria Vissi darte din Opera Tosca de Puccini si a creat un moment emotionant cu care a reusit sa ajunga rapid la sufletele tuturor. continuă pe România Liberă

Cine este Laura Bretan, castigatoarea Romanii au talent.Vocea uluitoare carea cucerit si America. Nu stiu ce ma face speciala, inca ma cred copil VIDEO

Laura Bretan, in varsta de 13 ani, a impresionat pe toata lumea cu vocea ei si a fost desemnata castigatoarea Romanii au talent. Drumul copilei continua insa la versiunea americana a show-ului, unde a impresionat inca o data si a fost trimisa direct in semifinale.

Laura Bretan, castigatoarea Romanii au talent. Vocea uimitoare care a cucerit si America. Nu stiu ce ma face speciala, inca ma cred copil (VIDEO)

Laura Bretan, in varsta de 13 ani, este castigatoarea celui de-al saselea sezon al emisiunii Romanii au talent, castigand titlu de cel mai talentat roman, dar.

Laura Bretan a castigat Romanii au Talent! Iata ce a cantat de a impresionat o tara intreaga!

Laura Bretan, soprana-adolescenta care a fost comparata de americani cu Maria Calas, a castigat aseara finala Romanii au Talent si, implicit, premiul cel mare, de 120. 000 de euro. Iata cu ce prestatie a impresionat o tara intreaga! .

Finala Romanii au talent: Laura Bretan este marea castigatoare a sezonului 6

Laura Bretan, copila de doar 13 ani care a uluit cu vocea sa puternica, este marea castigatoare Romanii au talent, primind titlul de Cel mai talentat roman, dar si premiul in valoare de 120. 000 de euro. De asemenea, comedianta Anisia Gafton a castigat premiul de originalitate.

A condus timp de 13 ani masina fara sa banuiasca ce e ascuns in ea. Politistii au fost alertati imediat

O soferita a ramas fara cuvinte cand a facut o descoperire surprinzatoare in masina pe care o conducea de 13 ani. Femeia a povestit pentru presa locala ca avea tot mai des probleme cu.

O profesoara de limba engleza a ramas insarcinata cu un elev de 13 ani

O profesoara de limba engleza in varsta de 24 de ani din Statele Unite a declarat ca a ramas insarcinata cu un elev de 13 ani. Alexandra Vera a fost arestata imediat dupa ce a confirmat.

Laura Bretan, contestata dupa ce a castigat show-ul Romanii au talent. Iata ce parere au internautii (VIDEO)

Laura Bretan, castigatoarea celei de-a sasea editii Romanii au talent este deja contestata de unele voci din tara. Desi fetita in varsta de 13 ani a castigat marele.

VIDEO Momentul in care Laura Bretan a descoperit talentul urias pe care il are: Era in decembrie 2013 cand repeta cantecul O noapte preasfintita

Castigatoarea ultimei editii a show-ului Romanii au talent este o fata de 13 ani stabilita alaturi de familie in America. Laura Bretan a impresionat prin vocea unica pe care o are la o varsta atat de frageda. Laura nu a impresionat, insa, doar in Romania, talentul ei fiind apreciat si in America. Adevarul a vorbit cu fosta dirijoare de la corul de copii a Laurei Bretan, o alta romanca stabilita in America.

Cinci elicoptere SMURD s-au prabusit in ultimii 13 ani

Saisprezece persoane si-au pierdut viata si alte patru au fost ranite in urma prabusirii elicopterelor SMURD, tragediile avand loc in ultimii 13 ani, scrie agentia Mediafax.

Mesajul castigatoarei Romanii au talent dupa reusita din finala: Am ramas fara cuvinte VIDEO

Laura Bretan 13 ani), castigatoarea sezonului sase de la Romanii au talent, a oferit cateva declaratii pentru Adevarul, dupa incheierea finalei, aratandu-si multumirea fata de cei care au votat-o.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )