Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un copil de 14 ani a fost gasit inecat in raul Jijia din Iasi

B1 B1,
Un copil de 14 ani a fost gasit inecat in raul Jijia din Iasi

Un baiat de 14 ani din localitatea Osoi, comuna Comarna, Iasi, s-a inecat duminica seara in raul Jijia. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Iasi, Silvia Bolohan, a afirmat ca pe la ora. continuă pe B1

Controversa in Spania dupa ce presa a relatat ca un baiat disparut in atentatul de la Barcelona a fost gasit la spital. Politia refuza sa confirme informatia

Un baiat cu dubla cetatenie, australiana si britanica, Julian Cadman, care disparuse dupa atentatul de la Barcelona, ar fi fost gasit intr-un spital, fiind ranit in atentat, rel a fost ranit si se afla in spital, relateaza El Pais.

Un jurnalist de 43 de ani a MURIT inecat in Constanta (FOTO)

Un barbat de 43 de ani a murit inecat sambata dupa-amiaza dupa ce a intrat in apa marii din Constanta. Acesta a fost scos de salvamari, insa a fost prea tarziu pentru a mai putea fi.

Un barbat de 43 de ani s-a inecat pe plaja din Constanta. Alte patru persoane, salvate la timp in sudul litoralului

Zi grea pentru salvamari si medicii Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta. Patru persoane au fost sambata, 19 august, in pericol de inec, iar un barbat s-a inecat pe o plaja din Constanta.

Un barbat de 43 de ani s-a inecat la Constanta. Alte patru persoane, salvate la timp in sudul litoralului

Zi grea pentru salvamari si medicii Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta. Patru persoane au fost sambata, 19 august, in pericol de inec, iar un barbat s-a inecat la Constanta.

Misterul incidentului de pe Avinguda Diagonal: Un barbat a fost gasit injunghiat pe locul din dreapta al unei masini ce sparsese un baraj rutier din Barcelona

Intre atacurile din Barcelona si Cambrils, in timp ce politistii il cautau de soferul dubei ce intrase in pietoni pe Las Ramblas, autoritatile au spus ca un barbat a fost ucis intr-un schimb de focuri la un baraj rutier al politiei din Sant Just Desvern, adaugand ca incidentul nu are legatura cu atacul terorist.

UPDATE Fabian Sasu, fostul concurent Vocea Romaniei a fost gasit

Fabian Sasu, care era cautat de Politie si Interpol dupa ce a fost dat disparut, s-a intors in siguranta acasa. Cantaretul si-a pierdut toate bunurile si a reusit cu greu sa-si.

Saga reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda: 14 ani de discutii, 25 de conservare si 32 de cand s-a demarat constructia

Dupa aproximativ 2 ani, negocierile cu CGN pentru constructia reactoarelor 3 si 4 ar putea inceta printr-o simpla notificare, fara nicio despagubire, daca nu s-a ajuns la un acord asupra documentelor investitiei si daca intarzierea nu a fost cauzata de societatea care a trimis notificarea.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )