Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un copil de 4 ani a murit din cauza gripei la Cluj

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un copil de 4 ani a murit din cauza gripei la Cluj

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei pana in prezent a ajuns la 11, a anuntat vineri Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. continuă pe Wall-Street Ro

inca un copil a murit din cauza gripei. Bilantul a ajuns la 10 victime

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 10, a anuntat, joi, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Zece romani au murit din cauza gripei. Ultima victima, un copil de 12 ani

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la zece. Ultima persoana care a murit din cauza gripei este un copil in varsta de 12 ani, nevaccinat antigripal.

Un copil de 11 ani a murit din cauza gripei. Este al noualea deces provocat de acest virus

A crescut numarul persoanelor decedate din cauza gripei. Pana acum, au fost confirmate noua decese in Romania.

Un copil de 4 ani, nevaccinat, care suferea si de alte afectiuni, a murit din cauza gripei

Un copil de 4 ani din judetul Cluj Napoca, care era nevaccinat anti-gripal, dar suferea si de alte afectiuni, a murit vineri din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Un copil de 11 luni a murit din cauza gripei. Este al noualea deces provocat de acest virus

A crescut numarul persoanelor decedate din cauza gripei. Pana acum, au fost confirmate noua decese in Romania.

inca un copil din Bucuresti a murit din cauza gripei. Bilantul a ajuns la 10 victime

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 10, a anuntat, joi, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Un copil de 12 ani din Bucuresti, nevaccinat, care nu suferea de alte afectiuni, a murit din cauza gripei

Un copil in varsta de 12 ani din Bucuresti, nevaccinat, a murit din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Baiatul nu suferea de alte afectiuni. Baiatul de 12 ani a murit astazi, fiind cel de-al 10-lea deces provocat de gripa in acest sezon si al 7-lea in ultima saptamana. Prima saptamana epidemica de gripa din acest sezon: 7 decese si peste 3. 600 de imbolnaviri, mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut.

inca doi romani au murit din cauza gripei. Bilantul a ajuns la opt victime

Numarul deceselor provocate de gripa in Romania a ajuns la opt, a anuntat, marti, Institutul National de Sanatate Publica.

LIVETEXT China: Peste 100 de oameni au murit din cauza infectiei coronavirus. Numarul cazurilor de imbolnaviri s-a dublat in 24 de ore. HARTA INTERACTIVA a cazurilor confirmate la nivel mondial

Bilantul mortilor a ajuns la 106 in China, in timp ce numarul cazurilor de infectie cu coronavirus s-a dublat in doar 24 de ore, potrivit autoritatilor din China, transmite BBC News. Noul coronavirus din China - in cel mai bun scenariu, epidemia va dura cateva luni si va cauza zeci de mii de imbolnaviri - cercetatoriLista statelor care isi evacueaza cetatenii din China, incepand de astazi in cate tari s-a raspandit virusul20. 20: Cel putin 250 de francezi si peste 100 de cetateni ai altor tari europene vor fi repatriati cu doua avione din Wuhan19. 52: A fost identificat un al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Franta. Este vorba de un turist chinez care se afla la terapie intensiva. 10: Taiwan a raportat primul caz de infectare cu noul coronavirus 15. 29: Uniunea Europeana a activat mecanismul intern de alerta rapida13. 20: Hong Kong suspenda trenurile si feriboturile care leaga fosta colonie britanica de China.

Creste bilantul deceselor din cauza gripei in Romania: Un copil de patru ani a murit

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei pana in prezent a ajuns la 11, a anuntat vineri Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )