Libnet.ro
UNICEF

19:15

LIVETEXT China: Peste 100 de oameni au murit din cauza infectiei coronavirus. Numarul cazurilor de imbolnaviri s-a dublat in 24 de ore. HARTA INTERACTIVA a cazurilor confirmate la nivel mondial

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT China: Peste 100 de oameni au murit din cauza infectiei coronavirus. Numarul cazurilor de imbolnaviri s-a dublat in 24 de ore. HARTA INTERACTIVA a cazurilor confirmate la nivel mondial

Bilantul mortilor a ajuns la 106 in China, in timp ce numarul cazurilor de infectie cu coronavirus s-a dublat in doar 24 de ore, potrivit autoritatilor din China, transmite BBC News. Noul coronavirus din China - in cel mai bun scenariu, epidemia va dura cateva luni si va cauza zeci de mii de imbolnaviri - cercetatoriLista statelor care isi evacueaza cetatenii din China, incepand de astazi in cate tari s-a raspandit virusul20. 20: Cel putin 250 de francezi si peste 100 de cetateni ai altor tari europene vor fi repatriati cu doua avione din Wuhan19. 52: A fost identificat un al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Franta. Este vorba de un turist chinez care se afla la terapie intensiva. 10: Taiwan a raportat primul caz de infectare cu noul coronavirus 15. 29: Uniunea Europeana a activat mecanismul intern de alerta rapida13. 20: Hong Kong suspenda trenurile si feriboturile care leaga fosta colonie britanica de China. continuă pe Hotnews

Tragedie in Buzau! Florin, un tanar motociclist de 23 de ani, a murit din cauza neatentiei unei soferite

Un tanar motociclist de 23 de ani, din Buzau, si-a pierdut viata sambata din cauza neatentiei unei soferite.

Un copil in varsta de doi ani din Bucuresti a murit din cauza gripei. Nu era vaccinat anti-gripal

Un copil in varsta de doi ani, din Bucuresti, a murit din cauza infectiei cu virusul gripal tip B, cel mic fiind nevaccinat anti-gripal. Exista suspiciunea ca micutul s-a imbolnavit in timp ce era internat in spital, pentru o alta afectiune, au declarat, pentru Mediafax, oficiali ai MS.

inca doi romani au murit din cauza gripei. Bilantul a ajuns la opt victime

Numarul deceselor provocate de gripa in Romania a ajuns la opt, a anuntat, marti, Institutul National de Sanatate Publica.

Doi prahoveni au murit din cauza virusului gripal. SefulDepartamentului Supraveghere epidemiologica DSP Prahova: Eram obligati sa anuntam?

Doi pacienti din judetul Prahova, internati la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, au murit din cauza virusului gripal. Primul bolnav a murit inca din data de 21 ianuarie, iar cel de-al doilea a decedat in cursul zilei de marti, 28 ianuarie.

Copil de 2 ani, mort din cauza virusului gripal B

Un copil in varsta de doi ani, din Bucuresti, a murit din cauza infectiei cu virusul gripal tip B, c.

Noi detalii despre cazul cotroversat de la spitalul Alba Iulia, dupa ce un barbat ar fi murit din cauza unei dureri de gat

Politistii din Alba au declansat, vineri, o ancheta in rem pentru ucidere din culpa in urma unei plangeri formulate de o femeie din Alba care a declarat ca sotul sau, in varsta de 37 de ani, a murit joi seara la Spitalul Judetean de Urgente Alba Iulia dupa ce a fost tinut zeci de minute in camera de triaj pana cand medicii ar fi preluat cazul.

IGSU: Anul trecut au avut loc, in medie, 19 incendii in fiecare zi. Peste 1.000 de oameni au murit sau au fost raniti din cauza lor

Peste 6. 800 de incendii la locuinte, soldate cu aproape 1. 000 de persoane decedate sau ranite, au avut loc in cursul anului 2019, ceea ce inseamna o medie zilnica de 19 astfel de evenimente, informeaza sambata Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Stare de urgenta in Hong Kong din cauza coronavirusului din China: Solicit tuturor cetatenilor sa ramana uniti in lupta contra epidemiei

Sefa executivului din Hong Kong, Carrie Lam, a decretat sambata stare de urgenta din cauza noului coronavirus din China, anuntand masuri pentru limitarea legaturilor cu zonele continentale si prevenirea.

Al saselea deces din cauza gripei: Un barbat a murit la Spitalul din Bistrita

Un barbat din Bistrita a murit, luni, din cauza gripei, potrivit presei locale. Acesta este al saselea deces din acest sezon din cauza virusului gripal. Barbatul, in varsta de 67 de ani, a murit la secti.

Peste 100 de calatori, evacuati de urgenta dintr-un tren ce a luat foc in Teleorman (VIDEO)

Panica pe calea ferata! Peste 100 de calatori au fost evacuati de urgenta dupa ce trenul in care se aflau a luat foc in gara Maldaeni, din judetul Teleorman. Mai multi calatori au fost preluati de doua.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )