Libnet.ro
UNICEF

12:45

Copil in carantina la Techirghiol, mesaj emotionant pentru medici: Aveti grija de voi!

Antena3 Antena3,
Copil in carantina la Techirghiol, mesaj emotionant pentru medici: Aveti grija de voi!

Alesia este o fetita aflata in carantina, impreuna cu mamica ei, la Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol. Copila asteapta cu nerabdare sa treaca cele 14 zile de izolare, insa s-a gandit sa faca o scrisoare frumoasa medicilor de acolo. continuă pe Antena3

Mihai Gadea, mesaj emotionant pentru tatal sau, in direct la Sinteza zilei

Mihai Gadea a transmis, joi, un mesaj emotionant tatalui sau, in direct la Sinteza zilei.

Copil aflat in carantina, mesaj emotionant pentru medici: Va respectam si intelegem masurile luate

Alesia este una dintre cele 380 de persoane aflate in carantina la Sanatoriul Balnear Techirghiol. impreuna cu mama sa, copila asteapta sa treaca cele 14 zile de izolare.

ISU, mesaj emotionant despre cadrele medicale care lupta in prima linie cu COVID-19. Tineti cont de efortul lor. Stati in casa! VIDEO

Reprezentantii Inspectoratulului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISU B-IF) au transmis vineri un mesaj emotionant pe pagina de Facebook vizavi de toate cadrele medicale, paramedicii si pompierii care sunt pe baricade in lupta impotriva epidemiei de COVID-19.

Catalin Botezatu a dat lovitura in plina pandemie. Contracte de milioane de euro cu statul pentru medici

Pandemia de coronavirus ii rotunjeste conturile creatorului de moda Catalin Botezatu. Vorbim de sume de aproximativ 18 milioane de euro. Asta da lovitura de proportii pentru firma Viggo Fashion International! in plina criza medicala, Botezatu da lovitura in contextul crizei fara precedent provocata de pandemia de coronavirus, Viggo Fashion International, producator de costume si haine .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2096 seconds )