Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un copil din Arad a paralizat dupa ce a fost muscat de o capusa

Antena3 Antena3,
Un copil din Arad a paralizat dupa ce a fost muscat de o capusa

Un adolescent de 14 anidiagnosticat cu boala Lyme a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, dupa ce a prezentat brusc o pareza bilaterala. Baiatul a dezvoltat brusc. continuă pe Antena3

Un tanar din Arad a asteptat LIVE pe Facebook sa fie decapitat de tren. Scene infioratoare. Mecanicul garniturii e distrus

Un tanar de 25 de ani a fost accidentat de tren pe podul CFR Micalaca Aradu Nou si si-a pierdut viata. Ancheta scoate la lumina detalii tulburatoare. Martorii sustin ca tanarul s-a asezat pe calea ferata cu intentia de a se sinucide si a lasat telefonul pornit pe functia Live Facebook. Tanarul a transmis .

Un copil din Buzau, transportat de urgenta cu un elicopter SMURD, dupa ce a mancat otrava pentru soareci

Un copil de aproape doi ani a fost transportat cu un elicopter SMURD la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, dupa ce a inghitit pesticide. Incidentul s-ar fi produs miercuri.

Imagini SOC pe un bulevard din Arad. Un sicriu a zburat dintr-un dric si s-a rostogolit pe asfalt (FOTO)

Imagini socante la Arad. Un sicriu a picat dintr-o masina aflata in miscare. Incidentul a avut loc in apropierea Cimitirului Pomenirea. Un martor a avut timp sa filmeze scena si a postat-o pe Internet,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )