Libnet.ro
UNICEF

08:16

Un copil din Buzau, transportat de urgenta cu un elicopter SMURD, dupa ce a mancat otrava pentru soareci

Antena3 Antena3,
 Un copil din Buzau, transportat de urgenta cu un elicopter SMURD, dupa ce a mancat otrava pentru soareci

Un copil de aproape doi ani a fost transportat cu un elicopter SMURD la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, dupa ce a inghitit pesticide. Incidentul s-ar fi produs miercuri. continuă pe Antena3

Copil din Nehoiu, transportat in stare grava la Bucuresti, dupa ce a inghitit otrava pentru soareci

Un copil de aproape doi ani, dintr-o localitate buzoiana, a fost transportat cu un elicopter SMURD la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, dupa ce a mancat graunte tratate cu pesticide. Parintii au chemat ambulanta prin apel la 112, in jurul orei 13. 00, baietelul fiind adus mai intai la spitalul orasenesc din Nehoiu. Parintii ar putea intra in atentia Protectiei Copilului, pentru neglijenta.

Un copil din Arad a paralizat dupa ce a fost muscat de o capusa

Un adolescent de 14 anidiagnosticat cu boala Lyme a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, dupa ce a prezentat brusc o pareza bilaterala. Baiatul a dezvoltat brusc.

Lidl inaugureaza al doilea supermarket din Buzau

Lidl continua extinderea in Romania prin deschiderea unui magazin nou in Buzau, pe data de 11 iulie. Noua unitate este situata pe Calea Eroilor si dispune de o suprafata de vanzare de circa 1. 300 mp. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea.

Adolescentul din Bihor care s-a sinucis dupa ultima proba a Bacalaureatului, notat dupa moarte cu media 9,25. Fusese deja admis la o facultate din China

Ionatan Bitea, tanarul care a fost gasit mort vineri, 5 iulie, la o zi dupa ce a sustinut ultima proba a examenului de Bacalaureat, a fost notat cu media 9,25 in urma probelor, adolescentul fiind acceptat deja la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )