Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un copil din SUA a fost arestat dupa ce i-a spus lui Siri ca vrea sa atace cu arma o scoala din apropiere

Adevărul Adevărul,
Un copil din SUA a fost arestat dupa ce i-a spus lui Siri ca vrea sa atace cu arma o scoala din apropiere

Atacurile armate care au loc in scolile americane sunt unele dintre cele mai mari probleme nationale cu care se confrunta Administratia de la Washington. Masurile disperate create pentru a stopa aceste actiuni includ tratarea oricarei glume facute pe internet ca pe un potential atac terorist, existand toleranta zero la umor in aceste cazuri. continuă pe Adevărul

Un roman a fost arestat in Italia dupa ce si-a violat nepoata si a lasat-o gravida

Un muncitor roman din Italia a fost arestat dupa ce si-a violat nepoata de 13 ani. Lucrurile au iesit la iveala abia dupa ce adolescenta a ramas insarcinata si a fost nevoita sa avorteze.

A fost ARESTAT unul dintre cei mai in voga artisti, care este nominalizat la premiile Grammy! De ce este ACUZAT... (FOTO)

Rapperul 21 Savage, pe numele sau real Sha Yaa Bin Abraham-Joseph, a fost arestat in SUA dupa ce autoritatile au descoperit ca locuieste ilegal in aceasta tara. Din aceasta cauza, el va fi deportat .

Un barbat din Bucuresti a murit dupa ce ar fi fost impins in fata tramvaiului

Un barbat din Bucuresti a murit dupa ce a fost impins in fata tramvaiului de un om al strazii. Tragedia a avut loc pe Soseaua Progresului, in statia Cal. 13 Septembrie. Calatorul, neidentificat, se afla.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )