Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un copil din Vaslui a ramas fara vrful nasului, dupa ce a fost muscat de cinele din curte

Hotnews Hotnews,
 Un copil din Vaslui a ramas fara vrful nasului, dupa ce a fost muscat de cinele din curte

Un baiat de 11 ani, din comuna Bacesti, judetul Vaslui, a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Iasi, duminica, dupa ce a fost muscat de nas de cainele din curte, in timp ce il hranea. Politistii au deschis o ancheta in acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX. continuă pe Hotnews

Un copil din Vaslui a ramas fara vrful nasului dupa ce a fost muscat de cinele din curte

Un baiat de 11 ani, din comuna Bacesti, judetul Vaslui, a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Iasi, duminica, dupa ce a fost muscat de nas de cainele din curte, in timp ce il hranea. Politistii au deschis o ancheta in acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Avarie RADET: Circa 140 de blocuri din Capitala au ramas fara apa calda si caldura

O noua avarie la reteaua RADET lasa joi peste 140 de blocuri din Capitala fara apa calda si caldura. Furnizarea agentului termic a fost oprita dimineata 9. 00) si se estimeaza ca va fi repornita pana la ora 21. Printre zonele afectate se numara si Piata Victoriei si cartierul Crangasi. Avaria s-a produs din cauza unor defectiuni la punctele termice.

600 de familii din Aiud au ramas fara gaz dupa ce un utilaj de deszapezire a avariat o conducta de alimentare

Aproximativ 600 de familii din Aiud au ramas fara gaz, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce un utilaj de deszapezire a lovit conducta, au transmis reprezentantii ISU Alba.

Peste 200 de elevi nu au ajuns la scoala, iar mai multe localitati din R.Moldova au ramas fara energie electrica

Peste 200 de elevi nu au ajuns la scoala, iar mai multe localitati au ramas fara energie electrica. in zona centrala a tarii, stratul de zapada masoara 19 centimetri. Informatia a fost comunicata vineri, 11 ianuarie, in sedinta celulei de criza, care a fost convocata de ministrul Economiei, Chiril Gaburici. Pe mai multe portiuni de drum a fost restrictionata circulatia pentru transportul de mare tonaj, transmite IPN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2108 seconds )