Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un copil de doi ani din Iasi a ajuns la spital dupa ce a mancat anticonceptionalele mamei. Cum se simte micutul

Antena3 Antena3,
Un copil de doi ani din Iasi a ajuns la spital dupa ce a mancat anticonceptionalele mamei. Cum se simte micutul

Un copil de doi ani din Iasi a mancat anticonceptionalele mamei, crezand ca sunt bomboane, si a ajuns la spital. Copilul a fost internat ca masura de precautie, dar se afla in afara oricarui. continuă pe Antena3

Un baietel de doi ani a ajuns la spital dupa ce a inghitit anticonceptionale. in ce stare este copilul

Un copil in varsta de doi ani din Iasi a ajuns la spital dupa ce a inghitit mai multe anticonceptionale pe care le-a gasit in casa. Acesta a fost consultat de urgenta de catre medici, care au decis sa-l interneze.

Caz HALUCINANT in Iasi! Sapte minori, la spital dupa ce au furat un produs din magazin

Sapte frati din comuna Vladeni, judetul Iasi, cu varste cuprinse intre 1 si 15 ani, au ajuns la spital dupa ce au consumat bauturi energizante.

Gest socant! Un adolescent de 14 ani, din Botosani, lovit cu un par in cap de un tanar aflat sub influenta alcoolului

Un copil de 14 ani, din Botosani, a fost lovit cu un par in cap, in noaptea de sambata spre duminica. Acesta a ajuns cu capul crapat la spital. Adolescentul se afla in fata barului La moara,.

Caz socant in Bistrita-Nasaud: Trei fetite au ajuns la spital dupa ce au fost spalate pe cap cu o solutie chimica

Trei fetite din localitatea bistriteana Cosbuc, cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani, au ajuns in cursul noptii de sambata spre duminica la un spital din Cluj-Napoca, dupa ce au fost spalate pe cap cu o so.

Narcis a murit la 22 de ani din prea multa dragoste si dor. S-a grabit spre moarte, asa cum spun batranii. Din pacate, n-a mai ajuns la destinatie. Acolo unde focul i s-ar fi stins

Narcis a murit la 22 de ani, din prea multa dragoste si dor. S-a grabit spre moarte, asa cum spun batranii. Voia sa isi vada iubita cat mai repede. Se intorcea in tara si se ducea sa o ia de la .

Drama romancei devenite prizoniera fostului sot in Egipt. Si-a recuperat, dupa doi ani, fiica rapita, dar nu poate parasi tara africana

O romanca din Aiud este tinuta impotriva vointei ei, in Egipt, impreuna cu fiica ei in varsta de 7 ani. Chiar daca cele doua au toate documentee in regula, iar fetita detine pasaport romanesc, nici Ministerul Afacerilor Interne, si nici Ambasada Romaniei in Egipt nu au facut niciun demers concret pentru ca cele doua sa poata parasi tara africana.

Un elev de clasa a IX-a din Iasi este banuit ca a ars cataloagele liceului, de teama sa nu ramana repetent

Persoana care a ars zece cataloage din cancelaria Liceului Tehnologic Victor Mihailescu Craiudin Belcesti a fost identificata, potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Iasi prin in.

Caz cutremurator. Un baietel de 12 ani din Romania, vandut de propriul tata (FOTO)

Caz cutremurator in Romania. Un baietelde doar 12 ani este vandut de propriul sau tata ca sclav. Acesta este supus la muncile campului, dupa ce a fost vandut ca slav de propriul sau tata. La.

Preot de 34 de ani din Constanta, acuzat ca si-a filmat cumnata minora in baie

Un preot din Constanta este anchetat de procurorii DIICOT pentru pornografie infantila, dupa ce sotia lui, cu care se afla in proces de divort, l-a acuzat ca a filmat-o pe sora ei, minora, in baie, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2571 seconds )