Libnet.ro
UNICEF

07:45

Preot de 34 de ani din Constanta, acuzat ca si-a filmat cumnata minora in baie

Hotnews Hotnews,
 Preot de 34 de ani din Constanta, acuzat ca si-a filmat cumnata minora in baie

Un preot din Constanta este anchetat de procurorii DIICOT pentru pornografie infantila, dupa ce sotia lui, cu care se afla in proces de divort, l-a acuzat ca a filmat-o pe sora ei, minora, in baie, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Asociatia Elevilor din Constanta critica obligarea elevilor de a participa la parada Ziua Orasului, organizata de primarie

Asociatia Elevilor din Constanta AEC) critica decizia luata de administratia locala de a obliga elevii, pentru al doilea an consecutiv, sa participe la parada publica organizata de Ziua Orasului Constanta, pe strazile centrale ale municipiului, se arata intr-un comunicat de presa al AEC, potrivit Agepres.

Au avut o frumoasa poveste de dragoste, dar s-a incheiat dramatic. O eleva din Constanta a fost amenintata, lovita si sugrumata de fostul iubit

O eleva a unui liceu prestigios din Constanta a fost victima fostului ei iubit, care a amenintat-o si a sugrumat-o. Adolescenta a fost nevoita sa ceara ajutorul autoritatilor pentru a scapa de.

Femeia si fiica sa se aflau la casa unui supermarket din Constanta, cand agentii de la paza s-au apropiat de ele. Toti cei prezenti au incremenit cand au vazut ce se intampla. Pare ireal asa ceva (FOTO+VIDEO)

Femeia si fiica sa se aflau la casa unui supermarket din Constanta, cand agentii de la paza s-au apropiat de ele. Toti cei prezenti au incremenit cand au vazut ce se intampla. Cele doua cumparasera.

Un copil de doi ani din Iasi a ajuns la spital dupa ce a mancat anticonceptionalele mamei. Cum se simte micutul

Un copil de doi ani din Iasi a mancat anticonceptionalele mamei, crezand ca sunt bomboane, si a ajuns la spital. Copilul a fost internat ca masura de precautie, dar se afla in afara oricarui.

Gest socant! Un adolescent de 14 ani, din Botosani, lovit cu un par in cap de un tanar aflat sub influenta alcoolului

Un copil de 14 ani, din Botosani, a fost lovit cu un par in cap, in noaptea de sambata spre duminica. Acesta a ajuns cu capul crapat la spital. Adolescentul se afla in fata barului La moara,.

Narcis a murit la 22 de ani din prea multa dragoste si dor. S-a grabit spre moarte, asa cum spun batranii. Din pacate, n-a mai ajuns la destinatie. Acolo unde focul i s-ar fi stins

Narcis a murit la 22 de ani, din prea multa dragoste si dor. S-a grabit spre moarte, asa cum spun batranii. Voia sa isi vada iubita cat mai repede. Se intorcea in tara si se ducea sa o ia de la .

Facea curat in casa, cand sotia unui preot din Constanta a facut o descoperire cumplita despre partenerul sau de viata. De trei ani, barbatul ascundea un secret teribil. Cum, Dumnezeu, a putut uita de cele sfinte? A decis sa divorteze imediat

Se apucase sa faca curatenie generala in casa, cand sotia unui preot a facut o descoperire cumplita despre partenerul sau de viata. in baie, femeia a dat peste o camera de supraveghere. Si mai ?.

Caz cutremurator. Un baietel de 12 ani din Romania, vandut de propriul tata (FOTO)

Caz cutremurator in Romania. Un baietelde doar 12 ani este vandut de propriul sau tata ca sclav. Acesta este supus la muncile campului, dupa ce a fost vandut ca slav de propriul sau tata. La.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )