Libnet.ro
UNICEF

18:45

Copil de doi ani in stare grava. A cazut intr-o cada cu apa clocotinda

Adevărul Adevărul,
Copil de doi ani in stare grava. A cazut intr-o cada cu apa clocotinda

Un copil de doi ani din Botosani a fost transferat in stare grava la Iasi dupa ce a cazut intr-o cada cu apa fierbinte. Micuta are arsuri pe aproape un sfert din suprafata corpului. continuă pe Adevărul

Un copil de doi ani ramas blocat in masina, la o benzinarie pe A1, a fost salvat de pompieri

Parintii copilului au trait o spaima teribila dupa ce fiul lor, in varsta de 2 ani a ramas blocat in masina, cu cheile in contact. Ei au solicitat interventia pompierilor pentru a salva situatia.

Drama Roxanei Ciuhulescu. Prin ce a trecut vedeta: Era in stare grava, intubata la ATI

Roxana Ciuhulescu a povestit pe blogul personal drama prin care a trecut in anul 2017, atunci cand si-a pierdut bunica. Aceasta experienta a marcat-o profund pe frumoasa prezentatoare. Drama Roxanei Ciuhulescu Roxana Ciuhulescu a vorbit despre experienta traita in urma cu patru ani, experienta care, din punctul ei de vedere, o depaseste pe cea din .

Sotia lui Rica Raducanu, in stare grava la ATI: Mi-e si frica sa o sun, ca nu raspunde

Rica Raducanu si sotia, ambii infectati cu SARS-Cov-2 sunt internati la Spitalul Victor Babes din Capitala. Fostul mare portar al Rapidului are o forma usoara a bolii, insa sotia sa a fost transferata in stare grava la ATI.

Momente cumplite pentru Rica Raducanu si sotia lui. in ce stare grava se afla, vesti de ultima ora

Fostul portar, Rica Raducanu si sotia sa, trec prin momente cumplite. Acestia au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, iar in prezent se afla amandoi internati la spitalul Matei Bals din Capitala. Momente cumplite pentru Rica Raducanu si sotia lui Rica Raducanu si sotia sa sunt infectati cu coronavirus, iar fostul sportiv a marturisit ca .

Un copil de doi ani a ramas blocat in masina pe autostrada A1. Parintii au chemat pompierii

O interventie dificila a avut loc marti, dupa ce un copil in varstade doi a ramas blocatin masina la o benzinarie de pe autostrada A1. Parintiiau sunat la 112, iar pompierii din cadrul.

EXCLUSIV Coana Chiva, urmarita de un greu blestem. Momente cutremuratoare din cauza cancerului: Traiesc un cosmar de doi ani

Cunoscuta actrita Natasa Raab, din Inima de tigan, telenovela difuzata in reluare de PRO 2, si care e nelipsita din reclamele pentru o firma de lactate, unde o interpreteaza pe amuzanta Coana Chiva, crede ca e urmarita de un greu blestem. La nici doi ani de la decesul sotului, medicul Vlad Gutul, rastimp in care .

Un varstnic batut de fiul sau a fost adus in stare grava la spital. Motivul conflictului

Un varstnic de 80 de ani a fost adus la spital, dupa ce a fost batut de propriul fiu. Incidentul a fost aplanat de Politie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )