Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sotia lui Rica Raducanu, in stare grava la ATI: Mi-e si frica sa o sun, ca nu raspunde

Antena3 Antena3,
Sotia lui Rica Raducanu, in stare grava la ATI: Mi-e si frica sa o sun, ca nu raspunde

Rica Raducanu si sotia, ambii infectati cu SARS-Cov-2 sunt internati la Spitalul Victor Babes din Capitala. Fostul mare portar al Rapidului are o forma usoara a bolii, insa sotia sa a fost transferata in stare grava la ATI. continuă pe Antena3

Momente cumplite pentru Rica Raducanu si sotia lui. in ce stare grava se afla, vesti de ultima ora

Fostul portar, Rica Raducanu si sotia sa, trec prin momente cumplite. Acestia au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, iar in prezent se afla amandoi internati la spitalul Matei Bals din Capitala. Momente cumplite pentru Rica Raducanu si sotia lui Rica Raducanu si sotia sa sunt infectati cu coronavirus, iar fostul sportiv a marturisit ca .

Rica Raducanu, primele declaratii de pe patul de spital. Cum se simte fostul portar, infectat cu COVID-19

Rica Raducanu afost internat in spitalalaturi de sotia sa, dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Fostul portar, in varsta de 74 de ani, a oferit miercuri primele declaratii despre.

Rica Raducanu, internat la spital cu Covid-19

Rica Raducanu, fostul mare portar al Rapidului si al echipei nationale a fost internat in spital, alaturi de sotia lui, ambii fiind infectati cu virusul SARS-Cov-2.

Rica Raducanu, internat impreuna cu sotia sa in spital - Ambii s-au infectat cu Covid-19

Fostul portar Rica Raducanu a fost internat in spital dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informeaza fcrapid. ro.

Rica Raducanu a fost diagnosticat cu COVID-19: Fostul portar este internat in spital

Rica Raducanu a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Fostul portar este internat in spital impreuna cu sotia lui, care a fost, de asemenea, diagnosticata cu COVID-19. Anuntul a fost facut,.

Drama Roxanei Ciuhulescu. Prin ce a trecut vedeta: Era in stare grava, intubata la ATI

Roxana Ciuhulescu a povestit pe blogul personal drama prin care a trecut in anul 2017, atunci cand si-a pierdut bunica. Aceasta experienta a marcat-o profund pe frumoasa prezentatoare. Drama Roxanei Ciuhulescu Roxana Ciuhulescu a vorbit despre experienta traita in urma cu patru ani, experienta care, din punctul ei de vedere, o depaseste pe cea din .

Copil de doi ani in stare grava. A cazut intr-o cada cu apa clocotinda

Un copil de doi ani din Botosani a fost transferat in stare grava la Iasi dupa ce a cazut intr-o cada cu apa fierbinte. Micuta are arsuri pe aproape un sfert din suprafata corpului.

Rica Raducanu, declaratii de pe patul spitalului: Sotia are nevoie de oxigen

Internat la Matei Bals, dupa ce a avut test pozitiv pentru COVID-19, fostul mare portar e, aparent, in afara oricarui pericol, insa are emotii pentru sotia sa.

Radu Tincu: Un pacient intubat, ventilat, in stare grava, cu o infectie virala, are toate riscurile de a se contamina si cu infectii nosocomiale (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a subliniat ca procedura intubarii este una salvatoare de vieti. in momentul in care functia respiratorie este atat de afectata incat nu mai poate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )