Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un copil, doua ADN-uri si 15 ani de procese. INML, acuzat de compromiterea probelor

Antena3 Antena3,
Un copil, doua ADN-uri si 15 ani de procese. INML, acuzat de compromiterea probelor

Un copil cu doua ADN-uri, la doua laboratoare diferite, doua plangeri penale fara rezultat depuse pe numele expertilor INML si 15 ani de asteptare. Este povestea unei mame care sustine ca barbatul cu care ar fi facut un copil in 2005 refuza sa recunoasca paternitatea, iar probele INML, care il sustin pe acesta, ar fi fost compromise, mai spune femeia. continuă pe Antena3

Cum s-a terminat cosmarul fetei de 15 ani violata de tata si data de mama barbatilor pentru tigari si cafea

Fata de 15 ani, din comuna gorjeana Vagiulesti, care a trait acasa, alaturi de parinti, un adevarat infern, a fost externata din spital, la sfarsitul saptamanii trecute, si a inceput o viata noua. Copila a fost preluata de un asistent maternal profesionist, care o va ingriji de acum inainte.

VIDEO Sofia Kenin, fata in fata cu destinul, in urma cu 15 ani! Imagini de colectie cu noua campioana de la Australian Open

Sofia Kenin a intrat, sambata, in randul jucatoarelor cu trofee de Mare Slem in palmares. Americanca avea insa o prima intalnire cu istoria in urma cu 15 ani, cand Kim Clijsters, campioana si ea la Australian Open, in 2011, ii era ghid de lux in culisele turneului de la Miami.

Adolescent de 15 ani retinut de politisti dupa ce a lovit un baiat de 13 ani, care a intrat in coma Conflictul a avut loc pe strada, la Mangalia

Un adolescent de 15 ani a fost retinut de politisti dupa ce a lovit cu pumnul in fata un alt baiat, de 13 ani, care a ajuns in coma la spital. Primele cercetari arata ca agresiunea a avut loc in urma unui conflict iscat intre cei doi pe Facebook, a anuntat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Constanta, citat de Agerpres.

Am 38 de ani si sunt casatorita cu sotul meu de 15 ani. intr-o seara, eram in pat impreuna cand am observat ca se uita foarte concentrat pe telefon. Cand am vazut ce facea am suferit socul vietii mele. Acum vreau sa divortez de indata!

O femeie din Marea Britanie este casatorita de 15 ani cu sotul sau si de ceva timp aceasta a inceput sa intampine probleme in relatia lor. Totul a pornit atunci cand si-a vazut sotul uitandu-se pe site-uri erotice.

Textul tulburator scris de Mircea Badea in urma cu 15 ani: Poate ca in cer, acum, sunt alegeri anticipate si Dumnezeu e ocupat cu campania...

Mircea Badea i-a urat, joi, maestrului Dinu Sararu la multi ani, cu ocazia implinirii varstei de 88 de ani. Realizatorul in Gura presei a marturisit ca, in urma cu 15 ani, a scris un articol inspirat fiind de personajul Patru din romanul Niste tarani, scris de marele scriitor, dramaturg si eseist roman.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )