Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un copil de opt ani a murit, dupa ce i s-a facut rau in timpul orei de sport

România Liberă România Liberă,
Un copil de opt ani a murit, dupa ce i s-a facut rau in timpul orei de sport

Un baiat in varsta de opt ani, elev la o scoala din comuna teleormaneana Putineiu, a murit dupa ce, la inceputul orei de sport, i s-a facut rau si a lesinat. continuă pe România Liberă

Tragedie la ora de Sport. Un copil de opt ani a murit pe terenul de fotbal

Tragedie la Scoala gimnaziala Putineiu din Teleorman. Un copil de clasa a II-a a murit in timpul orei de Educatie Fizica, dupa ce, din primele informatii, i s-a facut rau in timpul orei desfasurate.

Un copil de 8 ani a murit in timpul orei de Educatie Fizica intr-o scoala din Teleorman

Tragedia s-a petrecut la Scoala gimnaziala Putineiu din Teleorman. Copilului i s-a facut rau la ora de Educatie Fizica.

Ancheta a Politiei Iasi, dupa ce unui copil de doua luni i s-a facut rau in timpul slujbei de botez si a murit la spital

Politistii ieseni au demarat cercetari in cazul unui copil de doua luni caruia i s-a facut rau in timpul slujbei de botez si a murit la scurt timp, la spital. Incidentul s-a petrecut la o biserica din localitatea Ciurea, scrie news. ro.

Bebelus mort dupa ce i s-a facut rau in timpul slujbei de botez. Politistii au deschis o ancheta

Politistii ieseni au demarat cercetari in cazul unui copil de doua luni caruia i s-a facut rau in timpul slujbei de botez si a murit la scurt timp, la spital. Incidentul s-a petrecut la o biserica.

Bebelus mort, dupa ce i s-a facut rau in timpul slujbei de botez. Politistii au deschis o ancheta

Politistii ieseni au demarat cercetari in cazul unui copil de doua luni caruia i s-a facut rau in timpul slujbei de botez si a murit la scurt timp, la spital. Incidentul s-a petrecut la o biserica.

Furtuna a facut prima victima. Un muncitor a murit, dupa ce vantul puternic l-a doborat de la inaltime

Tragedie in Targoviste, dupa ce un barbat de doar 32 de ani, care fusese angajat sa puna tabla pe o casa, s-a dezechilibrat si s-a prabusit in gol. Barbatul lucra la acoperisul unei.

Tragedie in fotbal. A murit dupa ce a fost la antrenamentul echipei Juventus

Tragedie pentru Clubul Juventus. Un baietel in varsta de doar 9 ani s-a stins din viata, dupa un incident ce s-a intamplat in timp ce participa la un antrenament al grupei de juniori.

Un bucurestean a murit dupa a fost lovit de un copac doborat de furtuna de miercuri seara (FOTO, VIDEO)

Un barbat in varsta de 42 de ani din Bucuresti a decedat miercuri seara dupa ce a fost lovit de copac doborat de vantul din timpul furtunii. Tragedia a avut loc pe Soseaua Viilor din Capit.

Un fost jucator roman din Liga 1 a murit dupa ce a fost ciupit de o insecta (FOTO)

Tragedie in sportul romanesc. Fostul mijlocas Gabriel Simionov a incetat din viata la varsta de 62 de ani. Fostul jucator de la Poli Iasi a fost muscat de o insecta si a intrat.

Un vasluian a murit, dupa ce a fost lovit de fulger

Un barbat a murit, in Vaslui, dupa ce a fost lovit de fulger pe camp, iar o femeie este in stare grava, dupa ce a sufeit aceeasi soata, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )