Libnet.ro
UNICEF

08:15

Un fost jucator roman din Liga 1 a murit dupa ce a fost ciupit de o insecta (FOTO)

B1 B1,
Un fost jucator roman din Liga 1 a murit dupa ce a fost ciupit de o insecta (FOTO)

Tragedie in sportul romanesc. Fostul mijlocas Gabriel Simionov a incetat din viata la varsta de 62 de ani. Fostul jucator de la Poli Iasi a fost muscat de o insecta si a intrat. continuă pe B1

Un copil de opt ani a murit, dupa ce i s-a facut rau in timpul orei de sport

Un baiat in varsta de opt ani, elev la o scoala din comuna teleormaneana Putineiu, a murit dupa ce, la inceputul orei de sport, i s-a facut rau si a lesinat.

CFR Cluj si FCSB au remizat in derby-ul etapei din Liga 1

Duelul primelor doua clasate din Liga 1, CFR Cluj si FCSB, s-a terminat cu o remiza 1-1 Pe stadionul Constantin Radulescu din Cluj, gazdele au fost cele care au marcat primele in minutul 45.

Un bucurestean a murit dupa a fost lovit de un copac doborat de furtuna de miercuri seara (FOTO, VIDEO)

Un barbat in varsta de 42 de ani din Bucuresti a decedat miercuri seara dupa ce a fost lovit de copac doborat de vantul din timpul furtunii. Tragedia a avut loc pe Soseaua Viilor din Capit.

Un vasluian a murit, dupa ce a fost lovit de fulger

Un barbat a murit, in Vaslui, dupa ce a fost lovit de fulger pe camp, iar o femeie este in stare grava, dupa ce a sufeit aceeasi soata, potrivit Mediafax.

Tragedie in fotbal. A murit dupa ce a fost la antrenamentul echipei Juventus

Tragedie pentru Clubul Juventus. Un baietel in varsta de doar 9 ani s-a stins din viata, dupa un incident ce s-a intamplat in timp ce participa la un antrenament al grupei de juniori.

Un barbat a murit dupa ce un copac s-a prabusit peste el in urma furtunii din Capitala

ACTUALIZARE 22:12 Un barbat a murit, in aceasta seara, dupa ce a fost lovit de un copac prabusit din cauza vantului puternic in Sectorul 5 al Capitalei, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov. *ACTUALIZARE 21:14 ISU Bucuresti - Ilfov: Copaci cazuti pe carosabil, pe fire de electricitate si pe o masina, in urma ploii si vantului din Capitala *ACTUALIZARE 20:10 Grindina de mari dimensiuni in Teleorman, zeci de masini fiind avariate *ACTUALIZARE 17:54 Haos in traficul din Bucuresti: nu se circula in cele mai importante zone *Vezi in textul articolului masurile si recomandarile IGSU in caz de furtuna.

Caz socant! Un bebelus a murit dupa slubja de botez

Un nou-nascut din judetul Iasi si-a pierdut viata intr-un mod absolout bizar. Imediat dupa slujba de botez, medicii au fost solicitati sa intervina. in ciuda manevrelor de resuscitare, micutul nu a .

Caz socant! Un bebelus a murit dupa slujba de botez

Un nou-nascut din judetul Iasi si-a pierdut viata intr-un mod absolout bizar. Imediat dupa slujba de botez, medicii au fost solicitati sa intervina. in ciuda manevrelor de resuscitare, micutul nu a .

VIDEO Deputatul PNL Florin Roman a iesit din greva foamei dupa trei ore. De ce s-a razgandit atat de repede

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a anuntat, luni, ca isi va materializa interntia de a intra in greva foamei, drept forma de protest fata de atitudinea autoritatilor romane de a nu pregati corespunzator Centenarul Unirii.

Furtuna a facut prima victima. Un muncitor a murit, dupa ce vantul puternic l-a doborat de la inaltime

Tragedie in Targoviste, dupa ce un barbat de doar 32 de ani, care fusese angajat sa puna tabla pe o casa, s-a dezechilibrat si s-a prabusit in gol. Barbatul lucra la acoperisul unei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )