Libnet.ro
UNICEF

20:15

Copil, transportat cu un elicopter SMURD la spital, din cauza unei sticle cu diluant

Antena3 Antena3,
Copil, transportat cu un elicopter SMURD la spital, din cauza unei sticle cu diluant

Un copil de numai patru ani se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost victima unui accident intr-o gospodarie din Botosani. Copilul a suferit arsuri pe toata suprafata corpului dupa ce o sticla cu. continuă pe Antena3

Breaking News. Avion Lufthansa, evacuat din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion al companiei Lufthansa cu destinatia Frankfurt a fost evacuat pe aeroportul din Belgrad joi.

ALERTA pe aeroport! Un avion cu 187 de pasageri, intors din drum din cauza unei defectiuni tehnice. MAI MULTE PERSOANE RANITE

Panica la bordul unui avion care pleca din Moscova spre spre capitala Armeniei, Erevan. in timp ce aeronava rula pe pista pentru decolare, cabina s-a umplut de fum. Pilotii au luat decizia de a anunta decolare.

DIN CAUZA PROBLEMELOR CU AVIOANELE BOEING 737 MAX Ryanair isi inchide unele baze

Compania aeriana irlandeza Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, a anuntat ieri ca si-a revizuit estimarile privind numarul de pasageri pe care ii va transporta in vara anului 2020 din cauza intarzierilor in livrarea avioanelor Boeing 737 MAX, trans-mite Reuters.

Vaslui: Un adolescent a murit inecat in lacul din incinta unei baze de agrement

Un adolescent in varsta de 15 ani a murit, miercuri seara, inecat in lacul din incinta unei baze de .

Scandal in curtea unui spital din Constanta! Bataie intre medici si politie in fata pacientilor

Bataie intre medici si politia locala, in curtea Spitalului de Psihiatrie din Palazu, judetul Constanta. Sefa Sectiei de Psihiatrie s-a ales cu o entorsa dupa ce a fost imobilizata de.

Carmen Tanase s-a retras din serialul de la Antena 1, din cauza problemelor de sanatate. Cat de grave sunt

Carmen Tanase, in varsta de 58 de ani, a anuntat recent ca se retrage din lumina reflectoarelor pentru o vreme pentru a-si putea rezolva problemele de sanatate. De ce sufera iubita actrita? Ce probleme de sanatate are Carmen Tanase? Carmen Tanase a ales sa se retraga de pe micile ecrane din cauza problemelor de sanatate.

Europol: Politia are nevoie de noi instrumente de interceptare din cauza tehnologiei 5G

Catherine De Bolle, directorul Europol, a declarat ca, in urma introducerii tehnologiei 5G, agentiile europene din domeniul aplicarii legii vor pierde capacitatea de a intercepta comunicatiile efectuate de infractori cu ajutorul dispozitivelor mobile.

Romania risca sa intre in procedura de default din cauza procesului cu fratii Micula

Guvernul discuta in sedinta de miercuri consecintele asupra Romaniei ce curg dintr-o hotarare a Tribunalului Uniunii Europene din 18 iunie 2019 privind litigiul fratilor Ioan si Viorel Micula si companiilor acestora cu statul roman, respectiv.

DIN CAUZA COSTURILOR MARI Ikea isi inchide singura fabrica din SUA

Grupul suedez Ikea isi va inchide in luna decembrie singura sa fabrica din SUA, amplasata la Danville, statul Virginia, deoarece este mai eficient sa fabrice produsele in Europa si sa le importe in SUA, a anuntat cel mai mare retailer de mobila din lume, conform AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )