Libnet.ro
UNICEF

10:00

Copila de 13 ani, din Bucuresti, care a fost data disparuta, a fost gasita de politisti

Antena3 Antena3,
Copila de 13 ani, din Bucuresti, care a fost data disparuta, a fost gasita de politisti

Pelin Andreea, o fata de 13 ani, din Bucuresti, a fost data disparuta, dupa ce a plecat de la scoala. continuă pe Antena3

Un copil de 13 ani din Hunedoara a murit dupa ce a luat masina tatalui sau si a intrat cu ea intr-un copac

Un copil de 13 ani a murit, duminica, dupa ce a luat masina tatalui sau, cu volan pe dreapta, si a intrat cu ea intr-un copac, in apropierea orasului Hunedoara. Politia a deschis o ancheta, relateaza Mediafax.

Alexia are 13 ani si a disparut duminica din fata casei. Ultima data a fost vazuta cand urca intr-o masina cu trei barbati

Alexia Cernat are 13 ani si este din Sura Mare. Ea a disparut duminica de la domiciliu si nu s-a mai intors.

Alesia are 13 ani si a disparut duminica din fata casei. Ultima data a fost vazuta cand urca intr-o masina cu trei barbati

Alesia Andreea Cernat are 13 ani si este din Sura Mare. Ea a disparut duminica de la domiciliu si nu s-a mai intors.

FOTO Accident mortal cu un copil de 13 ani aflat la volan. A intrat cu masina de lux intr-un copac

Scene cumplite s-au petrecut duminica, la intrarea in Hunedoara. Un adolescent de 13 ani a condus o masina cu volan pe dreapta si a izbit un pom. Accidentul i-a fost fatal.

Cate masini circula, de fapt, pe strazile din Bucuresti si ce spun datele oficiale

DRPCIV a venit cu o statistica a numarului total de masini care circula prin Bucuresti. Dar problema e mult mai mare de atat. Oficial, populatia din Bucuresti se ridica la 1,8 milioane de.

Politistii din Ilfov cauta doua fete de 13 ani care au plecat de acasa inca de dimineata si nu au mai revenit

Politistii din Ilfov cauta doua minore in varsta de 13 ani, care au plecat miercuri dimineata, din comuna Clinceni si nu s-au mai intors la domiciliile lor.

SOC la PRO TV! GATA! Si-a dat DEMISIA, a DIVORTAT si s-a mutat DEFINITIV din BUCURESTI!

O mai tineti minte? Este una dintre cele mai frumoase jurnaliste din Romania. A fost prezentatoarea emisiunii Bake Off de la Pro Tv, dar si reporter al Antenei 1.

Elevii din Bucuresti vor fi inscrisi in clasa pregatitoare prin tragere la sorti Fiecare scoala trebuie sa anunte algoritmul de repartizare

Fiecare scoala din Bucuresti trebuie sa anunte care va fi algoritmul de repartizare a elevilor care sunt inscrisi in clasa pregatitoare. Scolile pot repartiza elevii fie in ordine alfabetica, fie prin tragere la sorti in sedinta publica, fie va fi tras la sorti invatatorul de la clasa, potrivit recomandarilor de la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti trimise catre toate scolile. Ministerul Educatiei propune ca inscrierea in clasa pregatitoare sa inceapa pe 4 martie 2020 in proiectul de metodologie si a calendarului pentru inscrierea la scoala.

DigiSport: Romanul care a ajuns la pensie si construieste un bloc intr-o zona selecta din Bucuresti. Ce salariu urias a avut dupa Revolutie

Dumitru Dragomir a dezvaluit ca a avut un salariu de 15. 000 de euro pe luna, atunci cand era presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Ajuns la pensie, acesta isi permite chiar sa construiasca cel mai frumos bloc din Bucuresti.

O femeie de 38 de ani din Sibiu, nevaccinata, a murit din cauza gripei

O femeie de 38 de ani din localitatea Vurpar, judetul Sibiu, a murit din cauza gripei, acesta fiind al treilea deces in judet si al 15-lea la nivel national, in acest sezon. Directia de Sanatate Publica Sibiu a anuntat, luni, ca femeia de 38 de ani, nevaccinata si cu alte afectiuni medicale, a murit din cauza gripei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )