Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un copil de 13 ani din Hunedoara a murit dupa ce a luat masina tatalui sau si a intrat cu ea intr-un copac

Hotnews Hotnews,
 Un copil de 13 ani din Hunedoara a murit dupa ce a luat masina tatalui sau si a intrat cu ea intr-un copac

Un copil de 13 ani a murit, duminica, dupa ce a luat masina tatalui sau, cu volan pe dreapta, si a intrat cu ea intr-un copac, in apropierea orasului Hunedoara. Politia a deschis o ancheta, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

FOTO Accident mortal cu un copil de 13 ani aflat la volan. A intrat cu masina de lux intr-un copac

Scene cumplite s-au petrecut duminica, la intrarea in Hunedoara. Un adolescent de 13 ani a condus o masina cu volan pe dreapta si a izbit un pom. Accidentul i-a fost fatal.

Un copil de 12 ani din Bucuresti, nevaccinat, care nu suferea de alte afectiuni, a murit din cauza gripei

Un copil in varsta de 12 ani din Bucuresti, nevaccinat, a murit din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Baiatul nu suferea de alte afectiuni. Baiatul de 12 ani a murit astazi, fiind cel de-al 10-lea deces provocat de gripa in acest sezon si al 7-lea in ultima saptamana. Prima saptamana epidemica de gripa din acest sezon: 7 decese si peste 3. 600 de imbolnaviri, mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Un copil de 4 ani, nevaccinat, care suferea si de alte afectiuni, a murit din cauza gripei

Un copil de 4 ani din judetul Cluj Napoca, care era nevaccinat anti-gripal, dar suferea si de alte afectiuni, a murit vineri din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 10. Ultimul caz este al unui copil de 12 ani din Capitala

Medicii au confirmat un nou deces cauzat de gripa, fiind vorba de un baietel de 12 ani din Capitala. Este al 10-lea deces din acest sezon.

Adolescent din Mangalia, retinut de politisti dupa ce a bagat in comaun baiat de 13 ani. Totul a inceput pe Facebook

Un adolescent in varsta de 15 ani a fost retinut pentru 24 de ore de politistii constanteni, dupa ce a lovit cu pumnul in fata un baiat de 13 ani. Victima a fost transportata in coma la spital. Conflictul dintre cei doi pornise de pe Facebook.

Carmen de la Salciua, in culmea fericirii. A anuntat chiar ea pe toata lumea. S-a intamplat dupa 13 ani

Cramen de la Salciua a facut un anunt pe Instagram, care a primit mii de aprecieri si sute de mesaje din partea Internautilor. Artista a implinit nu mai putin de 13 ani de cariera si a vrut ca toti sa stie asta! Carmen de la Salciua, in culmea fericirii Carmen de la Salciua este in .

Teodorovici, dat afara din conducerea PSD dupa demisia lui Dancila, se gandeste foarte serios sa dea in judecata partidul

Fostul ministru al Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca ia in calcul foarte serios sa dea in judecata PSD si ca va lua o decizie saptamana viitoare, dupa ce a fost inlaturat din functia de presedinte executiv al partidului in urma demisiei Vioricai Dancila.

Un tanar de 18 ani din Arges, dat disparut de acasa a fost gasit mort. Detaliul tulburator de la locul tragediei

Un tanar de 18 ani din Curtea de Arges, disparut de doua zile, a fost gasit mort, vineri, intr-o zona impadurita din apropierea municipiului.

Zece decese din cauza gripei: Un copil de 12 ani, fara alte probleme de sanatate, a murit in Capitala

Creste numarul deceselor provocate de gripa in Romania. Un baiat, in varsta de 12 ani, a murit in Bucuresti, din cauza virusului gripal, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor.

Adolescent de 15 ani retinut de politisti dupa ce a lovit un baiat de 13 ani, care a intrat in coma Conflictul a avut loc pe strada, la Mangalia

Un adolescent de 15 ani a fost retinut de politisti dupa ce a lovit cu pumnul in fata un alt baiat, de 13 ani, care a ajuns in coma la spital. Primele cercetari arata ca agresiunea a avut loc in urma unui conflict iscat intre cei doi pe Facebook, a anuntat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Constanta, citat de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2433 seconds )