Libnet.ro
UNICEF

12:15

O copila de doar cinci ani, violata de un barbat din Criuleni timp de un an. Acesta risca sa-si petreaca urmatorii 15 ani dupa gratii

Adevărul Adevărul,
O copila de doar cinci ani, violata de un barbat din Criuleni timp de un an. Acesta risca sa-si petreaca urmatorii 15 ani dupa gratii

Un barbat de 49 de ani, locuitor al raionului Criuleni, a fost condamnat de prima instanta la 15 ani de inchisoare pentru faptul ca, timp de un an, a comis actiuni cu caracter sexual fata de un copil 5 de ani, cu care locuia in aceeasi gospodarie. continuă pe Adevărul

O copila de 12 ani, violata in grup, strangulata si decapitata de catre propria familie

O fata de 12 ani a fost rapita, violata si ucisa de catre unchiul si fratii sai in satul Sagar, din provincia Madhya Pradesh, pe 14 martie. Trupul sau a fost gasit in afara satului in aceeasi zi. Politia spune ca ea a fost strangulata si decapitata.

LA CINCI ANI DE LA ANEXARE: Putin lauda securitatea energetica oferita Crimeei

Vladimir Putin a inaugurat doua centrale electrice construite de Rusia in Crimeea, pentru a oferi securitate energetica acestei peninsule ucrainene, la cinci ani dupa anexarea acesteia.

Cinci ani de la anexarea Crimeei: Mesajul UE pentru Rusia

Inaltul Reprezentant al UE pentru Politica Externa Federica Mogherini isi exprima, intr-o declaratie, solidaritatea fata de suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei, la cinci ani de la anexarea ilegala a Crimeei de catre Rusia.

Cinci ani de la anexarea ilegala a Peninsulei Crimeea. MAE: Romania condamna ferm inca o data acest act de incalcare a principiilor si normelor de drept international de catre Rusia

Ministerul Afacerilor Externe a reafirmat ca, la cinci ani de la anexarea ilegala a Republicii Autonome Crimeea de catre Federatia Rusa, acest act de incalcare a principiilor si normelor de drept international,.

Putin sarbatoreste in Crimeea cinci ani de la anexarea peninsulei ucrainene

Presedintele Vladimir Putin efectueaza astazi, o vizita in Crimeea, pentru a sarbatori cinci ani de la anexarea de catre Rusia a acestei peninsule ucrainene, condamnata de Kiev si Occident, dar salutata de o majoritate a rusilor.

Moscova sarbatoreste cinci ani de la anexarea controversata a Crimeei

Spre furia Kievului si dezaprobarea Bruxellesului, Moscova sarbatoreste implinirea a cinci ani de la anexarea peninsulei Crimeea.

Mesajul Romaniei la cinci ani de la anexarea ilegala a Crimeeide catre Rusia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis duminica un mesaj, la cinci ani de la anexarea ilegala a Crimeei de catre Rusia, reinterand ca Romania condamna ferm inca o data acest act si nu recunoaste anexarea ilegala.

Presedintele Putin va merge in Crimeea pentru a marca cinci ani de la anexarea ilegala a peninsulei de catre Rusia

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, va vizita, luni, Crimeea, pentru a participa la marcarea a cinci ani de la anexarea peninsulei de catre tara pe care o conduce - anexare considerata ca fiind ilegala de Kiev si.

Un barbat din Arad a pus mana pe cutit si l-a omorat pe fratele lui geaman. Totul din cauza mostenirii

Un barbat din orasul aradean Lipova a fost retinut de politisti dupa ce si-ar fi injunghiat mortal fratele geaman, marti dupa-amiaza, in urma unui conflict pornit de la mostenirea casei.

Sfarsit tragic pentru un barbat din Botosani. A murit in timp ce statea la coada pentru somaj

Un barbat din Botosani a facut infarct in timp ce statea la coada pentru a-si depune dosarul de ajutor de somaj. Barbatul a cazut fara suflare pe asfalt, iar oamenii din jurul sau au incercat sa ii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )