Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sfarsit tragic pentru un barbat din Botosani. A murit in timp ce statea la coada pentru somaj

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru un barbat din Botosani. A murit in timp ce statea la coada pentru somaj

Un barbat din Botosani a facut infarct in timp ce statea la coada pentru a-si depune dosarul de ajutor de somaj. Barbatul a cazut fara suflare pe asfalt, iar oamenii din jurul sau au incercat sa ii. continuă pe Antena3

Sfarsit tragic pentru o batrana din Iasi. Femeia a hotarat sa-si puna capat zilelor dupa ce fiul ei a mutat-o de la casa la apartament

O batrana de 89 din Iasi a hotraat sa isi puna capat zilelor dintr-un motiv surprinzator. Fiul acesteia a mutat-o din casa ei de la curte la bloc, cu chirie. O vecina a gasit-o pe femeie fara.

Sfarsit cumplit pentru un barbat de 60 de ani din Alba. Omul a murit strivit sub un mal de pamant care s-a surpat peste el

Un barbat ce efectua lucrari la reteaua de canalizare din localitatea Benic a decedat, marti, dupa ce a fost prins sub un mal de pamant. Pompieri din Alba-Iulia au intervenit cu doua autospeciale - un.

Un barbat din Arad a pus mana pe cutit si l-a omorat pe fratele lui geaman. Totul din cauza mostenirii

Un barbat din orasul aradean Lipova a fost retinut de politisti dupa ce si-ar fi injunghiat mortal fratele geaman, marti dupa-amiaza, in urma unui conflict pornit de la mostenirea casei.

A fost pericol urias pentru turistii din Busteni. Un urs a fost capturat chiar in centrul statiunii montane

A fost pericol urias pentru turistii din Busteni. Un urs a fost capturat chiar in zona Castelului Cantacuzino, in centrul statiunii montane Busteni. Animalul, care a iesit pe strada in cautare de hrana, a.

PENTRU ADUNAREA DIN 22 APRILIE SIF1 propune doua variante de repartizare a profitului

SIF Banat - Crisana SIF1) propune actionarilor, pentru adunarea din 22 aprilie, doua variante de repartizare a profitului net obtinut in exercitiul financiar 2018, de 77,18 milioane de lei, informeaza societatea de investitii financiare printr--o nota remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

POVESTE FARA SFARSIT Licitatia pentru manuale a fost lansata

Povestea manualelor scolare este una fara sfarsit. Dupa experimentul nereusit al manualului unic, care a consumat resurse financiare destul de mari, s-a revenit la situatia din urma cu doi ani.

Un tanar din Botosani si-a infectat intentionat iubita cu HIV

Un botosanean in varsta de 32 de ani a fost trimis in judecata de procurori pentru transmiterea virusului HIV. Potrivit anchetatorilor, cel in cauza a cunoscut o tanara din judetul Botosani si a intre?.

Ziua Egalitatii Salariale: Calatorii mai ieftine pentru femeile din Berlin / Cea mai mica diferenta salariala barbati-femei este in Romania

Autoritatea de transport public din Berlin BVG) ofera femeilor o reducere de 21% a tarifelor din capitala pentru a marca Ziua Egalitatii Salariale a Germaniei. BVG afirma ca obiectivul este de a atrage atentia asupra diferentelor salariale dintre barbati si femei care in Germania au ajuns pana la de 21%, scrie BBC.

Proiect ALDE: Sase calatorii cu trenul la pret redus pentru pensionarii din agricultura

Deputatul ALDE Alexandru Baisanu a inregistrat la Senat un proiect care propune ca agricultorii care se pensioneaza, cat si ceilalti pensionari sa beneficieze anual de 6 calatorii cu pret redus la jumatate pentru tren, clasa a II-a. Daca nu le vor folosi, atunci vor fi compensati in tichete de masa, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )