Libnet.ro
UNICEF

22:45

Copilul de patru ani, aflat in coma dupa anestezie, a murit la spital

Antena3 Antena3,
Copilul de patru ani, aflat in coma dupa anestezie, a murit la spital

Copilul de patru ani, intrat in coma dupa anestezia la stomatolog, a murit la spital. continuă pe Antena3

Copilul de patru ani intrat in coma dupa anestezie a murit. Ce s-a aflat acum despre parintii sai

Copilul in varsta de patru ani care a intrat in coma dupa ce a fost anesteziat la o clinica stomatologica din Pitesti a decedat.

Un copil de patru ani, in coma dupa ce i s-a facut o anestezie la stomatolog

Un copil in varsta de patru ani din Pitesti este in stare grava la un spital din Bucuresti, in coma,.

UPDATE Cazul copilului de 4 ani intrat in coma dupa o anestezie la stomatolog: Anesteziile generale, interzise la clinica din Pitesti

Directia de Sanatate Publica a decis interzicerea anesteziilor generale analgosedare) in toate cele cinci cabinete medicale din clinica stomatologica de la Pitesti, unde un copil de 4 ani a intrat in coma dupa ce i s-a facut anestezie totala, a anuntat miercuri Ministerul Sanatatii.

Copilul de 4 ani intrat in coma dupa anestezie la dentist e in moarte cerebrala. Medic: Respira doar sustinut de aparate

Copilul de patru ani care a intrat in coma dupa o anestezie facuta de medicul dentist nu mai are activitate cerebrala si respira doar sustinut de aparate, a declarat,miercuri, purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitala, Raluca Alexandru.

Copilul intrat in coma dupa anestezie este in stare critica

Copilul din Pitesti, intrat in coma dupa anestezia facuta la medicul stomatolog, este in stare critica, iar prognosticul medicilor este unul rezervat.

Copilul de patru ani care a ajuns din cabinetul stomatologic, la reanimare a murit

Copilul din Pitesti care a fost preluat in stare de inconstienta dintr-un cabinet stomatologic privat si transferat la spitalul Grigore Alexandreascu din Bucuresti a murit.

Copilul de patru ani, intrat in coma dupa anestezia de la un cabinet stomatologic, a murit

Copilul din Pitesti, intrat in coma dupa ce a fost anesteziat la un cabinet stomatologic, a murit, miercuri, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala. Baiatul de 4 ani a ajuns, luni seara, cu.

Copilul de patru ani care a fost anesteziat la dentist a murit la spital

Baietelul de patru ani si jumatate. care suferise o anestezie totala la o clinica de stomatologie di.

UPDATE Copilul de 4 ani din Pitesti care intrase in coma dupa o anestezie la cabinetul stomatologic a murit. Activitatea clinicii, suspendata complet

Copilul de 4 ani care intrase in coma dupa ce i s-a facut anestezie totala la o clinica stomatologica din Pitesti a murit, a anuntat medicul Raluca Alexandru, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti. Baietelul de 4 ani a intrat in stop cardio-respirator in urma cu o jumatate de ora si nu a mai putut fi resuscitat, a declarat medicul Raluca Alexandru pentru HotNews. ro. Ministerul Sanatatii anuntase ieri ca micutului i-a fost facuta anestezie generala cu propofol, desi clinica stomatologica nu are autorizatie pentru a face anestezii totale. 28 Ministrul Sanatatii anunta ca in perioada urmatoare va fi verificat felul in care se fac anesteziile in cabinetele stomatologice. UPDATE 20:16 Politia Arges a anuntat miercuri seara ca in acest caz face cercetari pentru ucidere din culpa. UPDATE 19:22: Activitatea clinicii stomatologice Teddy Care din Pitesti a fost suspendata complet de Inspectia Sanitara de Stat, dupa decesul copilului.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu: Copilul din Pitesti, intrat in coma dupa anestezie se afla in stare extrem de grava

Baiatul in varsta de 4 ani, din Pitesti, care a intrat in coma dupa ce a fost supus unei anestezii intr-o clinica stomatologica, se afla in stare extrem de grava, a declarat purtatorul de cuvant al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )