Libnet.ro
UNICEF

07:30

Copilul de patru ani care a fost anesteziat la dentist a murit la spital

România Liberă România Liberă,
Copilul de patru ani care a fost anesteziat la dentist a murit la spital

Baietelul de patru ani si jumatate. care suferise o anestezie totala la o clinica de stomatologie di. continuă pe România Liberă

Copilul de patru ani care a ajuns din cabinetul stomatologic, la reanimare a murit

Copilul din Pitesti care a fost preluat in stare de inconstienta dintr-un cabinet stomatologic privat si transferat la spitalul Grigore Alexandreascu din Bucuresti a murit.

Copilul de patru ani intrat in coma dupa anestezie a murit. Ce s-a aflat acum despre parintii sai

Copilul in varsta de patru ani care a intrat in coma dupa ce a fost anesteziat la o clinica stomatologica din Pitesti a decedat.

Copilul de patru ani, aflat in coma dupa anestezie, a murit la spital

Copilul de patru ani, intrat in coma dupa anestezia la stomatolog, a murit la spital.

Copilul de 4 ani, intrat in coma dupa ce a fost anesteziat la o clinica din Pitesti, e in MOARTE CEREBRALA. Doctorul a incercat sa explice interventia (VIDEO)

Starea copilului de patru ani, care a intrat in coma dupa ce a fost anesteziat la o clinica din Pitesti, s-a agravat. Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii, Grigore Alexandrescu, au anuntat.

DSP Arges face verificari la clinica stomatologica din Pitesti, dupa ce copilul de patru ani a paralizat in urma anesteziei

Inspectorii sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Arges au demarat verificari la clinica stomatologica din Pitesti, la solicitarea Ministerului Sanatatii, dupa ce un copil de patru ani a paralizat in urma unor injectii cu anestezie.

A murit copilul de 4 ani care a intrat in coma in urma unei anestezii facute la dentist

Copilul de 4 ani care a intrat in coma in urma unei anestezii facuta la o clinica stmatologica din Pitesti a murit. Copilul era internat laSpitalului Grigore Alexandrescu.

Copilul de 4 ani care a intrat in coma in urma unei anestezii facuta la dentist este in moarte cerebrala

Copilul de 4 ani care a intrat in coma in urma unei anestezii facuta la o clinica stmatologica din Pitesti nu mai are activitate cerebrala si respira doar sustinut de aparate. S-a efectuat, in prezenta parintilor, electroencefalograma, care a aratat lipsa activitatii cerebrale, a declarat Raluca Alexandru, purtator de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu.

Caz dramatic la Pitesti! Copil de 3 ani, paralizat dupa ce ar fi fost anesteziat de stomatolog

Un copil in varsta de doar 3 ani a fost transportat de urgenta, luni, la spital dupa ce a fost supus mai multor anestezii in timpul unei interventii stomatologice.

Fetita printului Nicolae a implinit patru ani. Cum a fost sarbatorita printesa Anna (IMAGINI INEDITE)

Fiica Nicoleta Carjan si a fostului print Nicolae, nepotul regelui Mihai, a implinit 4 ani. Anul trecut, fostul print Nicolae al Romaniei a acceptat sa faca testul de paternitate si si-a recunoscut copilul.

Caz uluitor! O femeie si-a revazut fetita moarta, dupa patru ani. Ce i-a spus micuta cand s-au intalnit

Caz uluitor! Cum a putut o femeie sa-si revada fiica moarta! in urma cu patru ani, fetita s-a stin din viata din cauza unei boli. Sfasiata de durere, aceasta a facut tot ce a putut pentru a-si mai vedea o data fiica. Rezultatul a fost uluitor! Caz uluitor! O femeie si-a revazut fetita moarta, dupa .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )