Libnet.ro
UNICEF

16:15

Copilul de sase ani din Deva, care s-a inecat intr-un bazin, s-a inecat. Micutul a facut stop cardiorespirator

Antena3 Antena3,
Copilul de sase ani din Deva, care s-a inecat intr-un bazin, s-a inecat. Micutul a facut stop cardiorespirator

Baiatul in varsta de sase ani care la sfarsitul lunii decembrie s-a inecat ntr-uni strand din Deva, a murit la Spitalul Judetean Timisoara, in urma unui stop cardiorespirator. Iulian Velea, medic. continuă pe Antena3

Copilul de sase ani din Deva, care s-a inecat intr-un bazin, a murit. Micutul a facut stop cardiorespirator

Baiatul in varsta de sase ani care la sfarsitul lunii decembrie s-a inecat ntr-uni strand din Deva, a murit la Spitalul Judetean Timisoara, in urma unui stop cardiorespirator. Iulian Velea, medic.

Al treilea deces provocat de gripa: Un tnar de 33 de ani din Arad, fara probleme anterioare de sanatate

Un barbat de 33 de ani din Arad a murit la Spitalul Judetean din Timisoara in urma unor multiple complicatii provocate de o gripa pe care a contactat-o in colectivitatea in care lucra, anunta Agerpres. Tanarul nu avea probleme anterioare de sanatate, a declarat Ovidiu Bedreag, medic la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Timisoara. Este cel de-al treilea deces provocat de gripa in Romania in acest sezon.

Iohannis si-a dat seama ca ne pleaca tinerii din tara: Care este motivul

Iohannis a transmis un mesaj oficial, marti, 8 ianuarie 2019, la Gala Studentilor Romani din Strainatate. in acel context, prin consilierul de stat, a facut cateva declaratii foarte interesante la adresa tinerilor plecati din tara. Daca nu era evident deja pentru cei ramasi in tara, Romania are de pierdut de fiecare data cand un tanar [] .

Femeie acuzata de spionaj informatic in Belarus, descoperita la granita Romaniei dupa sase ani de cautari

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut un o femeie ce era cautata de autoritatile din Belarus pentru savarsirea infractiunii de spionaj informatic.

Al cincilea deces din cauza gripei: Un barbat n vrsta de 70 de ani din Mures

Un barbat in varsta de 70 de ani din judetul Mures a murit, luni, din cauza gripei, fiind cel de-a cincilea deces din cauza acestui virus in acest sezon, anunta Institutul National de Sanatate Publica. Barbatul suferea si de alte boli si nu era vaccinat antigripal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )