Libnet.ro
UNICEF

11:00

Coreea de Nord ameninta sa anuleze intalnirea dintre Kim Jong Un si Donald Trump

Antena3 Antena3,
Coreea de Nord ameninta sa anuleze intalnirea dintre Kim Jong Un si Donald Trump

Coreea de Nord ameninta sa anuleze mult asteptata intalnire din 12 iunie dintre liderul sau, Kim Jong Un, si presedintele Donald Trump. Nord-coreenii au anulatdejao intalnire la nivel. continuă pe Antena3

Amenintarea NUCLEARA continua! COREEA DE NORD invoca anularea intalnirii dintre Kim Jong Un si Donald Trump

Coreea de Nord a amenintat marti seara ca anuleaza summitul programat sa aiba loc pe 12 iunie intre Kim Jong Un si presedintele american Donald Trump. Noile tensiuni ar avea loc din cauza exercitiilor.

Coreea de Nord ameninta cu anularea summitului Kim Jong Un - Donald Trump (presa)

Coreea de Nord a amenintat marti seara ca anuleaza summitul programat sa aiba loc pe 12 iunie intre liderul tarii Kim Jong Un si presedintele american Donald Trump, din cauza exercitiilor militare desfasurate in Coreea de Sud, a relatat agentia sud-coreeana Yonhap, citata de AFP.

Coreea de Nord ameninta ca va anula summitul cu Trump si intrerupe comunicarea cu Sudul

Phenianul a anulat miercuri discutiile la nivel inalt cu Coreea de Sud din cauza exercitiilor militare comune cu SUA, si ameninta ca anuleaza summitul istoric programat pe 12 iunie cu Donald Trump. Potrivit KCNA, agentia de stiri a Nordului, exercitiile au fost o provocare si reprezinta o pregatire pentru invazie.

Imagini din satelit surprinse n Coreea de Nord. Observatiile expertilor

Coreea de Nord ar fi inceput sa dezasambleze un complex nuclear cheie, cu cateva saptamani inaintea intalnirii istorice dintre Kim Jong-un si Donald Trump, potrivit site-ului american specializat pe analize nord-coreene 38 North.

Coreea de Nord: Au nceput lucrarile de demolare a poligonului de teste nucleare

Fotografiile realizate din satelit arata ca lucrarile de demolare a poligonului de teste nucleare din Coreea de Nord au inceput, cu putin timp inainte de summitul istoric dintre Kim Jong-un si Donald Trump, potrivit informatiilor furnizate de o organizatie de monitorizare din SUA, scrieThe Guardian.

Trump: Vom vedea daca va mai avea loc summitul cu Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca nu este clar daca summitul programat cu liderul nord-coreean Kim Jong-un va mai avea loc si a precizat ca va continua sa insiste pentru dezarmarea nucleara completa a Peninsulei Coreene, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )