Libnet.ro
UNICEF

19:30

Trump: Vom vedea daca va mai avea loc summitul cu Coreea de Nord

Adevărul Adevărul,
Trump: Vom vedea daca va mai avea loc summitul cu Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca nu este clar daca summitul programat cu liderul nord-coreean Kim Jong-un va mai avea loc si a precizat ca va continua sa insiste pentru dezarmarea nucleara completa a Peninsulei Coreene, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Cununia religioasa a fostului principe Nicolae cu Alina-Maria Binder va avea loc n 30 septembrie, la Sinaia

Cununia religioasa a fostului principe Nicolae cu Alina-Maria Binder va avea loc in 30 septembrie, la Sinaia. Ceremonia va fi oficiata la Biserica Sfantul Ilie si va fi urmata de o receptie la care sunt asteptati invitati din tara si strainatate.

Faze tari: Punga de plastic gasita n cel mai adnc loc de pe Pamnt; Trei alpacale, pe post de animale de paza: Contribuie la mentinerea linistii; Oi din Romnia pe plajele din Egipt, dupa ce au fost aruncate peste bord n Marea Rosie

Misterul documentelor disparute ale lui Nikola Tesla. Ce legatura exista intre fisiere si unchiul presedintelui Donald Trump. Numele cercetatorului nu este intamplator deoarece John G. Trump a fost unchiul celui de-al 45-lea presedinte al. Filmare virala. Soferii plonjeaza cu masinile pe o trecere de pietoni suprainaltata din Ploiesti. O inregistrare realizata pe Bulevardul Independentei din oras a devenit virala dupa ce tanarul care a postat-o pe Facebook a surprins.

Vesti proaste pentru fanii EXATLON! Tocmai S-A AFLAT cand va avea loc ULTIMA EDITIE si cine va fi CASTIGATORUL

Cel mai urmarit show tv al momentului, Exatlon se apropie de sfarsit. Marele castigator va fi anuntat saptamana viitoare. invingatorul va fi ales de public dintre Razboinicii Alexandru Nedelcu,.

Legea pensiilor arunca totul in aer: 4,6 milioane de romani, direct afectati! Vezi daca mai primesti banii...

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a dat informatii suplimentare despre ce va contine mult asteptata Lege a pensiilor. Daca pana acum se faceau simulari pe trei variante posibile ale Legii pensiilor, se.

Marea Britanie: Cel mai cautat loc de munca este platit cu mult sub salariul mediu

In Marea Britanie, printre cele mai cautate locuri de munca se numara sofer pe ambulanta, director de pompe funebre, model si bibliotecar. Specialistii de la site-ul de recrutari online Adzuna au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )