Libnet.ro
UNICEF

15:00

Coreea de Sud devine prima tara care lanseaza retea 5G cu acoperire nationala

Hotnews Hotnews,
 Coreea de Sud devine prima tara care lanseaza retea 5G cu acoperire nationala

Coreea de Sud va deveni vineri prima tara din lume care va oferi pe intreg teritoriul sau servicii de telefonie mobila de cea de-a cincea generatie 5G) si de asemenea un smartphone de tip 5G, odata cu lansarea modelului Galaxy S10 de la Samsung Electronics, devansand astfel SUA, China si Japonia, informeaza Reuters, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Coreea de Sud devine prima tara care lanseaza prima retea 5G cu acoperire nationala

Coreea de Sud va deveni vineri prima tara din lume care va oferi pe intreg teritoriul sau servicii de telefonie mobila de cea de-a cincea generatie 5G) si de asemenea un smartphone de tip 5G, odata cu lansarea modelului Galaxy S10 de la Samsung Electronics, devansand astfel SUA, China si Japonia, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

Coreea de Sud lanseaza prima retea comerciala 5G din lume

Pe 5 aprilie, Coreea de Sud va intra in istorie ca prima tara care inaugureaza o retea comerciala 5G, odata cu lansarea noului Samsung Galaxy S10 5G.

Tara care se incalzeste de doua ori mai rapid decat restul lumii

Schimbarile climatice au provocat o incalzire de aproape doua ori mai rapida in Canada in comparatie cu restul lumii, cel mai mare impact fiind inregistrat in nordul tarii, relateaza marti AFP care.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )