Libnet.ro
UNICEF

20:30

Corespondenta din Melbourne - De ce Australian Open este cel mai ghinionist turneu de Grand Slam pentru romani

Adevărul Adevărul,
Corespondenta din Melbourne - De ce Australian Open este cel mai ghinionist turneu de Grand Slam pentru romani

Australian Open n-a fost niciodata turneul favorit al romanilor, din punct de vedere al rezultatelor obtinute aici. continuă pe Adevărul

ANALIZA Ce sanse au romancele la Australian Open: Buzarnescu, cea mai ghinionista, Sorana si Begu spera

Romania are sase sportive pe tabloul feminin, acolo unde pot ajunge si Irina Bara 183 WTA) si Alexandra Dulgheru 190 WTA) din calificari.

Care este cel mai rezistent telefon din lume. Au pus o bila de metal incins pe el, a luat foc, dar nu s-a intamplat nimic - VIDEO

Nokia 3310, unul din cele mai rezistente telefoane din lume, a luptat cu indarjire chiar si impotriva unei bile de nichel incinsa ca focul. Sunt deja multe materiale in spatiul virtual in care anticul si.

Indicele Robor la 3 luni a scazut la 1,98%, cel mai mic nivel din ultimele doua luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la nivelul de 1,98%, cel mai mic din data de 14 noiembrie 2017, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR) si citate de News. ro. Robor la 3 luni este indicatorul principal in functie de care se calculeaza dobanzile variabile la creditele in lei. Miercuri, indicele a scazut la 2,03%. Nivelul atins joi este cel mai mic din data de 14 noiembrie, cand a fost 1,92%.

Cine este cea mai bogata persoana a tuturor timpurilor

Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, este cel mai bogat om din toate timpurile, averea lui atingand luni 105,1 miliarde de dolari. Astfel, a reusit sa o depaseasca si pe cea a fondatorului Microsoft, Bill.

PREZENTARE Australian Open: Simona Halep, probabil cea mai buna jucatoare dintre cele care nu au castigat pana acum un Grand Slam - Specialistii australieni

In urma cu an de zile, Australian Open pleca la drum cu Kerber, Serena si Radwanska drept primele trei favorite. De atunci, multe s-au schimbat: americanca a devenit mama si a declarat forfait la editia din 2018, in timp ce nemtoaica si poloneza inca isi cauta gloria de altadata. Eliberata de presiunea locului unu e lider mondial deja de 14 saptamani), Simona Halep abordeaza intrecerea de la Melbourne cu incredere mai ales dupa titlurile de la Shenzhen - simplu si dublu). Halep, probabil cea mai buna jucatoare dintre cele care nu au castigat pana acum un Grand Slam, sunt de parere specialistii australieni inainte de startul competitiei de la Melbourne. La masculin, povestea inceputa acum un an continua: Federer si Nadal le dau fanilor inca o data motive sa viseze la o reeditare a ultimului act din 2017. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open: Programul sportivilor romani in prima zi a competitiei de la Melbourne

Luni va debuta Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, Monica Niculescu, Irina-Camelia Begu, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil urmand sa evolueze in primul tur al competitiei, conform programului anuntat de organizatori.

FOTO Venus Williams, idila chiar la Australian Open cu un milionar mai tanar cu 12 ani decat ea

Venus Williams, sora mai mare a celebrei Serena Williams, tine prima pagina a ziarelor din Melbourne, inaintea inceperii turneului de la Australian Open.

Chris Evert, inainte de startul Australian Open: O aleg pe Simona Halep drept favorita a mea

Au mai ramas putine zile pana la startul Australian Open, iar Chris Evert fosta jucatoare americana, cu 18 tituri de Grand Slam) a precizat, pe site-ul oficial al WTA, ca o are drept favorita pe Simona Halep la competitia care se va desfasura la Melbourne in perioada 15-28 ianuarie.

FOTO Ce echipament a purtat Simona Halep la antrenamentele pentru Australian Open

Simona Halep este deja de cateva zile la Melbourne si asteapta debutul in primul Grand Slam al anului, care se desfasoara in perioada 15-28 ianuarie.

Oficial: Halep, principala favorita la Australian Open

Organizatorii Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, au anuntat, joi, lista oficiala a capilor de serie in turneul care debuteaza pe 15 ianuarie la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )