Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cine este cea mai bogata persoana a tuturor timpurilor

Antena3 Antena3,
Cine este cea mai bogata persoana a tuturor timpurilor

Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, este cel mai bogat om din toate timpurile, averea lui atingand luni 105,1 miliarde de dolari. Astfel, a reusit sa o depaseasca si pe cea a fondatorului Microsoft, Bill. continuă pe Antena3

Jeff Bezos, cea mai bogata persoana din istorie

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din toate timpurile, dupa ce averea neta a CEO-ului Amazon a atins luni 105,1 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg, si a depasit-o pe cea a fondatorului Microsoft Bill Gates, scrie News. ro citand CNN Money.

Jeff Bezos este cea mai bogata persoana din istorie

Jeff Bezos este acum cel mai bogat om din toate timpurile, dupa ce averea neta a CEO-ului Amazon a ajuns luni la 105,1 miliarde de dolari, potrivit tracker-ului de miliardari al Bloomberg. Aceasta valoare eclipseaza recordul detinut anterior de fondatorul Microsoft, Bill Gates, scrie CNN.

Cele mai ciudate inventii ale tuturor timpurilor. Cum arata robotul care te hraneste cu suc de rosii si la ce folosesc sandalele cu talpa de iarba

Sandalele care detecteaza metale, robotul care te hraneste cu suc de rosii in timp ce alergi sau furculita pentru deget sunt doar cateva dintre cele mai bizare inventii, care nu au avut succes la public, dar au starnit mare amuzament.

Ianuarie, cea mai buna luna in care sa cumperi vacante. Preturi cu pana la 60% mai mici

Inceputul anului este cea mai buna perioada pentru cumpararea unui bilet de avion sau a unui city-break. Preturile incep de la 16 euro/persoana pentru un bilet de avion spre o destinatie europeana si de la 109 euro/persoana pentru un city-break de trei.

Cum faci cea mai buna ciorba de zarzavat, preparatul care spala grasimea depusa de sarbatori. Secretul mancarii delicioase

Detoxifierea dupa mesele copioase de sarbatori, bogate in grasimi si prajeli, este la indemana oricui. Exista remedii naturale care fac minuni in caz de greata, balonare, indigestie si care stimuleaza tranzitul intestinal. O ciorba acra de zarzavat este cea mai sanatoasa varianta.

S-a aflat! Cine este PRIMA FEMEIE de CULOARE care primeste Globul de Aur pentru activitatea sa (VIDEO)

Cea mai asteptata competitie de film a momentului si-a desemnat castigatorii. Printre acestia se afla o mare surpriza. Celebra Oprah Winfrey a primit duminica seara un Glob de Aur pentru.

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, compania care a primit cea mai mare amenda din istoria ASF, a dat in judecata autoritatea de supraveghere/Cat de grava este sanctiunea primita de fosta sefa a NN Pensii

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, compania care a primit cea mai mare amenda din istoria Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) pentru ca si-a avertizat clientii cu privire la discutiile publice privind o posibila nationalizare a fondurilor de pensii private, a dat in judecata autoritatea, in luna decembrie a anului trecut, potrivit datelor de pe portalul instantelor de judecata. In aprilie 2017, ASF a sanctionat NN Pensii cu o amenda istorica de 750. 000 lei, iar Ralucai Tintoiu i-a retras autorizatia de director general si i-a aplicat o amenda de 100. 000 lei, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ca ASF ar trebui sa actioneze foarte dur. Surse HotNews. ro, despre gravitatea sanctiunii ASF in cazul Ralucai Tintoiu: Retragerea autorizatiei de director general este o sanctiune care ii face practic imposibila angajarea pe o pozitie de varf in sectorul financiar, unde toate aceste pozitii sunt autorizate fie de ASF, fie de BNR, fie de alte autoritati in alte tari. O sanctiune de acest tip, care are o durata de 10 ani reprezinta o bila neagra, este ca si cum ar fi un paria pentru industria financiara si nu doar in Romania, ci in toate celelalte tari UE. Cariera ei este complet incheiata din cauza acestei sanctiuni'.

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE MINORILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest.

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest.

Kira Hagi, desemnata Cea mai buna actrita la Actors Awards

Fiica lui Hagi este o viitoare stea a Hollywood-ului. Kira a fost desemnata Cea mai buna actrita la Actors Awards, o competitie internationala care recompenseaza actorii de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2815 seconds )