Libnet.ro
UNICEF

23:15

Corespondenta din Melbourne: Ce poate castiga Simona Halep in finala de la Australian Open, mai mult decat faima si bani

Adevărul Adevărul,
Corespondenta din Melbourne: Ce poate castiga Simona Halep in finala de la Australian Open, mai mult decat faima si bani

Simona Halep va juca pentru prima data in finala Australian Open, acolo unde cea mai buna performanta romaneasca, din toate timpurile, la simplu, a fost clasarea in sferturile de finala. continuă pe Adevărul

Cu cine joaca Simona Halep finala de la Australian Open

Simona Halep a ajuns in finala Asutralian Open dupa o victorie impotriva lui Angelique Kerber. Finala turneului va fi pe 27 ianuarie, la ora 10. 30 ora Romaniei). Daca esti curios cu cine joaca Simona Halep finala de la Australian Open, ei bine, raspunsul a venit dupa meciul din 25 ianuarie, cand romanca a invins-o pe [].

Corespondenta din Melbourne - De ce disputa dintre Simona Halep si Karolina Pliskova se anunta acum mai incinsa ca oricand

Simona Halep si-a egalat deja cea mai buna performanta la Australian Open, unde a ajuns in sferturi, la fel ca in 2014 si 2015.

SONDAJ Va castiga Simona Halep Australian Open, primul Grand Slam din cariera?

Sambata, Simona Halep va juca a treia finala de Grand Slam din cariera, dupa cele pierdute anii trecuti. Prezenta istorica din finala de la Australian Open ii va da atat sansa de a castiga un mare turneu, cat si pe cea de a-si pastra locul 1 in clasament, in fata adversarei Caroline Wozniacki. Participa la sondajul HotNews. ro: Va reusi Halep sa castige, in Australia, primul Grand Slam din cariera sa?.

Caroline Wozniacki, prima finalista la Melbourne. Urmeaza meciul Simona Halep - Angelique Kerber

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, s-a calificat pentru prima data in finala Austral.

Simona Halep s-a calificat in finala Australian Open, dupa un meci dur si intens

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru prima data in finala Australian Open, a treia oara la un grand slam, dupa ce a invins-o, ieri, cu scorul de 6-3, 4-6, 9-7, pe sportiva germana Angelique Kerber, locul 16 WTA si cap de serie numarul 21.

Simona Halep, in finala la Australian Open: Romanca a invins-o pe Angelique Kerber intr-un meci uluitor

Simona Halep s-a calificat joi dimineata in finala de la Australian Open, dupa ce a invins-o in semifinale pe Angelique Kerber, informeaza B1 TV. Halep a reusit victoria in fata spo.

Simona Halep, in finala la Australian Open: Romanca a invins-o pe Angelique Kerber intr-un meci uluitor (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat joi dimineata in finala de la Australian Open, dupa ce a invins-o in semifinale pe Angelique Kerber, informeaza B1 TV. Halep a reusit victoria in fata spo.

EPIC: Simona Halep, in finala la Australian Open (6-3, 4-6, 9-7 cu Angelique Kerber), dupa o partida memorabila, in care a salvat doua mingi de meci!

Control deplin 6-3), primele semne de indoiala, defensiva de fier a lui Angie 6-4), incredere, revenire, 5-3 in decisiv, doua mingi de meci ratate, dramatism, inclestare teribila, doua sanse de meci salvate in stil de mare jucatoare, calificare in finala dupa 9-7 in decisiv: lupta memorabila de doua ore si 20 de minute. Cam acesta a fost, pe scurt, meciul carierei pentru Simona Halep: a invins-o pe Angelique Kerber si a obtinut marele bilet pentru finala de sambata, de pe Rod Laver Arena. Pentru primul Grand Slam al carierei va lupta cu o alta alergatoare de cariera: Caroline Wozniacki. Se actualizeaza.

VIDEO EPIC: Simona Halep, in finala la Australian Open (6-3, 4-6, 9-7 cu Angelique Kerber), dupa o partida memorabila, in care a salvat doua mingi de meci!

Control deplin 6-3), primele semne de indoiala, defensiva de fier a lui Angie 6-4), incredere, revenire, 5-3 in decisiv, doua mingi de meci ratate, dramatism, inclestare teribila, doua sanse de meci salvate in stil de mare jucatoare, agresivitate, emotii, calificare in finala dupa 9-7 in decisiv: lupta memorabila de doua ore si 20 de minute. Cam acesta a fost, pe scurt, meciul carierei pentru Simona Halep: a invins-o pe Angelique Kerber si a obtinut marele bilet pentru finala de sambata de la Australian Open, de pe Rod Laver Arena. Pentru primul Grand Slam al carierei va lupta cu o alta alergatoare de cariera: Caroline Wozniacki. O alta miza secundara ce-i drept pe langa trofeul de la Antipozi) este locul intai din clasamentul WTA: vom avea o finala imensa din toate punctele de vedere.

Simona Halep, in finala la Australian Open. Cine o vede acolo

Dupa infrangerea in fataCarolinei Wozniacki, sportiva din SpaniaCarla Suarez Navarromizeaza pe un ultim act intre numarul unu mondial,Simona Halep,si.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )