Libnet.ro
UNICEF

10:15

Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis, intrevedere cu Donald Tusk

Adevărul Adevărul,
Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis, intrevedere cu Donald Tusk

Presedintele Klaus Iohannis, prezent la sesiunea Adunarii Generale a ONU, a avut marti o intrevedere cu Donald Tusk, presedintele Consiliului European. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, intalnire cu Donald Tusk si Jens Stoltenberg. Discutii cu presedintii Estoniei, Serbiei si Egiptului

Presedintele Klaus Iohannis a avut intrevederi marti cu Donald Tusk, Presedintele Consiliului European, pentru a discuta teme curente ale agendei europene, respectiv cu Jens Stoltenberg, Secretarul General NATO, care urmeaza a vizita Romania in luna octombrie, pentru convorbiri cu autoritatile romane si participare la Adunarea Parlamentara NATO.

Corespondenta din SUA. Ce teme referitoare la securitatea Romaniei a abordat Iohannis la intrevederile cu mai multi sefi de stat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti, cu mai multi sefi de stat, dar si cu lideri ai unor organizatii internationale sau institutii europene. in cadrul acestora, Iohannis a abordat atat teme privind securitatea regionala, dezvoltarea relatiilor economice, dar si referitoare la proiectul european.

Corespondenta din SUA. Ce intrevederi bilaterale are Iohannis la New York si cand va sustine discursul la ONU

Presedintele Klaus Iohannis va avea, in cadrul vizitei in Statele Unite ale Americii, mai multe intalniri bilaterale, printre care cea cu presedintele Adunarii Generale a ONU, Miroslav Lajcak, si seful de stat egiptean Fattah al Sisi, iar miercuri seara va avea o interventie la sesiunea Adunarii Generale a ONU.

Klaus Iohannis pleaca in SUA. Cu cine se va intalni

Presedintele Klaus Iohannis se va afla in SUA incepand de luni, pentru a participa la Adunarea Generala ONU. Seful statului va participa la receptia organizata de catre presedintele SUA Donald Trump, va avea intrevederi bilaterale cu secretarul general ONU si cu omologi din alte state. De asemenea, Iohannis se va intalni cu cu reprezentantii comunitatii romanesti din zona Philadelphia.

Pavel Filip si Klaus Iohannis vor avea o intrevedere la New York

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, va avea o intrevedere cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. intalnirea celor doi oficiali este programata pentru ziua de miercuri, 20 septembrie, la New York, acolo unde are loc cea de-a 72-a reuniune a Adunarii Generale a ONU la care va participa si prim-ministrul moldovean.

Politic Show:Klaus Iohannis - Donald Trump: patru intalniri in cinci luni;Ministrul Justitiei, la taclale cu infractorul Ghiocel, patronul de presa santajist;Londra da patru miliarde de lire pentru intensificarea schimburilor comerciale cu Romania

Curtea de Conturi, controlata de personaje dubioase: Baronul numarul 2 in PSD, Niculae Badalau, socrul lui Victor Ponta, Ilie Sarbu si sotia sociologului Pieleanu, printre cei care supravegheaza cum sunt folosite finantele statului. La 26 iunie, presedintele Klaus Iohannis. Schulz la DW: Nu sunt dispus sa ingenunchez in fata lui Erdogan. In interviul acordat DW, candidatul SPD Martin Schulz se declara pregatit sa renunte, la nevoie, la Acordul cu Turcia referitor la.

De ce merge Klaus Iohannis in SUA

Presedintele Klaus Iohannis se va afla in SUA incepand de luni, pentru a participa la Adunarea Generala ONU, in calitate de sef al delegatiei romane. Seful statului va rosti un discurs, va participa la receptia organizata de catre presedintele SUA.

Klaus Iohannis se va afla in SUA incepand de luni, pentru a participa la Adunarea Generala ONU

Presedintele Klaus Iohannis se va afla in SUA incepand de luni, pentru a participa la Adunarea Generala ONU, in calitate de sef al delegatiei romane, potrivit unui comunicat de presa.

Klaus Iohannis pleaca din nou in SUA. Presedintele va participa la Adunarea Generala ONU

Klaus Iohannis se va afla in SUA, incepand de luni, pentru a participa la Adunarea Generala ONU, in calitate de sef al delegatiei romane. Presedintele va rosti un discurs, va participa.

Klaus Iohannis, in vizita in SUA. Presedintele participa la cea de-a 72-a reuniune a Adunarii Generale a ONU si se intalneste cu omologii din Estonia si Egipt

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, la New York, cu presedintele Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, Miroslav Lajcak si va avea intrevederi bilaterale si cu omologii sai din Estonia, Kersti Kaljulaid, si din Egipt, Abdel Fattah al-Sisi, potrivit programului oficial al presedintelui, publicat de Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2596 seconds )