Libnet.ro
UNICEF

05:30

Politic Show:Klaus Iohannis - Donald Trump: patru intalniri in cinci luni;Ministrul Justitiei, la taclale cu infractorul Ghiocel, patronul de presa santajist;Londra da patru miliarde de lire pentru intensificarea schimburilor comerciale cu Romania

Hotnews Hotnews,
 Politic Show:Klaus Iohannis - Donald Trump: patru intalniri in cinci luni;Ministrul Justitiei, la taclale cu infractorul Ghiocel, patronul de presa santajist;Londra da patru miliarde de lire pentru intensificarea schimburilor comerciale cu Romania

Curtea de Conturi, controlata de personaje dubioase: Baronul numarul 2 in PSD, Niculae Badalau, socrul lui Victor Ponta, Ilie Sarbu si sotia sociologului Pieleanu, printre cei care supravegheaza cum sunt folosite finantele statului. La 26 iunie, presedintele Klaus Iohannis. Schulz la DW: Nu sunt dispus sa ingenunchez in fata lui Erdogan. In interviul acordat DW, candidatul SPD Martin Schulz se declara pregatit sa renunte, la nevoie, la Acordul cu Turcia referitor la. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante: Domnului Quintus ii datoram contributia la revigorarea unei doctrine democratice in anii '90

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj de condoleante ca urmare a mortii lui Mircea Ionescu-Quintus, despre care spune ca in ciuda secolului zbuciumat pe care l-a traversat, a ramas mereu fidel crezului liberal, cu care s-a identificat si pe care l-a servit fara incetare.

Klaus Iohannis pleaca in SUA. Cu cine se va intalni

Presedintele Klaus Iohannis se va afla in SUA incepand de luni, pentru a participa la Adunarea Generala ONU. Seful statului va participa la receptia organizata de catre presedintele SUA Donald Trump, va avea intrevederi bilaterale cu secretarul general ONU si cu omologi din alte state. De asemenea, Iohannis se va intalni cu cu reprezentantii comunitatii romanesti din zona Philadelphia.

De ce merge Klaus Iohannis in SUA

Presedintele Klaus Iohannis se va afla in SUA incepand de luni, pentru a participa la Adunarea Generala ONU, in calitate de sef al delegatiei romane. Seful statului va rosti un discurs, va participa la receptia organizata de catre presedintele SUA.

Fiul cel mare al lui Donald Trump va fi audiat public in cursul toamnei

Donald Trump Jr, fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump, va depune public marturie in Congres in fata parlamentarilor care ancheteaza asupra unei eventuale intelegeri secrete cu.

Fiul cel mare al presedintelui american Donald Trump va fi audiat public in cursul toamnei

Donald Trump Jr. , fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump, va depune public marturie in Congres in fata parlamentarilor care ancheteaza asupra unei eventuale intelegeri secrete cu Rusia in timpul campaniei tatalui sau in 2016. Afirmatia apartine senatoarei democrate Dianne Feinstein, citata de AFP.

Presedintele Donald Trump a discutat cu omologul sau chinez, Xi Jinping, despre criza din Peninsula Coreea

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a discutat, prin telefon, cu omologul sau din China, Xi Jinping, despre criza din Peninsula Coreea.

Se strange latul: Donald Trump si Xi Jinping au convenit sa creasca presiunea asupra Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump si omologul sau chinez Xi Jinping au convenit luni in cadrul unei convorbiri telefonice sa maximizeze presiunile asupra Coreii de Nord printr-o aplicare riguroasa a.

Donald Trump a criticat ONU: Nu si-a atins potentialul maxim, din cauza birocratiei

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, luni, ca Organizatia Natiunilor Unite nu si-a atins potentialul maxim din cauza birocratiei si a gestionarii incorecte si a indemnat statele membre sa propuna reforme.

Generalul Michael Flynn, fostul consilier pentru securitate al lui Donald Trump, face apel la donatii pentru a-si putea plati avocatii

Prieteni ai fostului consilier pentru securitate nationala al lui Donald Trump, Michael Flynn, au lansat un apel la donatii pentru a putea acoperi costurile foarte mari cu avocatii in ancheta privind acuzatiile de ingerinta a Rusiei in campanie prezidentiala din 2016, scrie AFP.

Donald Trump a distribuit pe Twitter un clip video modificat in care acesta o loveste pe Hillary Clinton cu o minge de golf

Presedintele Donald Trump a distribuit, pe Twitter, un clip video modificat in care acesta o loveste cu o minge de golf pe Hillary Clinton, iar fostul presedinte al Partidului Democrat se impiedica in timp ce se imbarca in avion, potrivit Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )