Libnet.ro
UNICEF

11:45

Corina Bud s-a transformat radical, la 11 ani dupa ce a devenit mama. Cum a aparut de ziua fiului ei Robin

Playtech Playtech,
Corina Bud s-a transformat radical, la 11 ani dupa ce a devenit mama. Cum a aparut de ziua fiului ei Robin

Fanii Corinei Bud au sesizat ca blondina pare ca a cam disparut din peisajul monden. Aceasta nu prea isi face aparitia la diverse evenimente, isi onoreaza contractele si are o grija deosebita de unicul copil, Robin. Iata cum a venit la ziua fiului sau! Corina Bud, transformata total la 11 ani dupa ce a devenit . continuă pe Playtech

S-au implinit 11 ani de la catastrofa care a indoliat Valea Jiului: exploziile din Mina Petrila

S-au implinit 11 ani de tragedia care a indoliat Valea Jiului. in 15 noiembrie 2008, 13 mineri si salvatori minieri au murit in doua explozii succesive in Mina Petrila.

Peste 6,1 milioane de numere de telefon portate in 11 ani: RCSRDS sustine ca este lider la numerele de mobil castigate din retelele rivalilor

Peste 6,1 milioane de numere de telefon au fost portate de catre romani in cei 11 ani de la lansarea acestui serviciu, care iti permite sa-ti pastrezi numarul de telefon atunci cand alegi sa iti schimbi operatorul de telefonie, a anuntat marti arbitrul telecom ANCOM). in acest an, lider atat pe fix cat si pe mobil a fost RCSRDS, iar compania controlata de miliardarul oradean Zoltan Teszari a dat un comunicat separat in care sustine ca in cei 11 ani este lider la portabilitate cu peste 1,93 milioane de numere castigate din alte retele.

ANCOM: Peste 6,1 milioane de numere au fost portate in 11 ani

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a anuntat ca peste 6,1 milioane de numere au fost portate in 11 ani de la lansarea portabilitatii.

Peste 6,1 milioane de numere de telefon portate in 11 ani

In cei 11 ani de la lansarea portabilitatii, serviciul care ofera utilizatorilor libertatea de a-si.

FLORIN CITU: Economia Romaniei a fost condusa in ultimii trei ani dupa doua bugete, pe modelul Al Capone

Economia Romaniei, in ultimii trei ani, a fost condusa dupa doua bugete, unul prezentat in Parlament si altul pentru finantarea baronilor locali, exact metoda folosita de Al Capone, care avea un registru pentru Fisc si unul pentru el, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Finantelor, Florin Citu, transmite Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )