Libnet.ro
UNICEF

09:15

Corina Corbu, singurul candidat la sefia instantei supreme: Au existat dificultati in comunicarea inaltei Curti si s-a imprimat un anumit grad de lentoare

Hotnews Hotnews,
 Corina Corbu, singurul candidat la sefia instantei supreme: Au existat dificultati in comunicarea inaltei Curti si s-a imprimat un anumit grad de lentoare

Corina Corbu, singurul candidat pentru postul de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie, care la aceasta ora sustine interviul la CSM, a adus critici actualei conduceri a instantei, sustinand ca au existat dificultati in comunicarea cu celelalte instante de judecata, dar si cu anumite institutii, ceea ce a imprimat un grad de lentoare in procesul de modernizare. UPDATE Judecatoarea Corina Corbu, singurul candidat pentru sefia instantei supreme, sustine astazi interviul la CSM: Nu am niciun motiv de indoiala. Sunt pregatita. continuă pe Hotnews

Corina Corbu, singurul candidat pentru sefia Curtii Supreme, sustine vineri interviul la CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a anuntat, marti, ca Sectia pentru judecatori a programat pentru vineri, 18 iulie, interviul pentru functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), la care singurul candidat este Corina Corbu.

UPDATE Judecatoarea Corina Corbu, singurul candidat pentru sefia instantei supreme, sustine astazi interviul la CSM: Nu am niciun motiv de indoiala. Sunt pregatita

Singurul magistrat care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Corina Corbu, judecata si achitata intr-un dosar de coruptie, va sustine joi interviul la Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Ea a declarat inaintea interviului ca este pregatita si ca nu are niciun motiv de indoiala.

UPDATE Audieri la CSM cu unicul candidat pentru sefia Curtii Supreme. Cristina Tarcea: Procedura este nelegala. Functia nu este inca vacanta

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a anuntat ca Sectia pentru judecatori a programat pentru joi, 18 iulie, interviul pentru functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), la care singurul candidat este Corina Corbu. Update: Aceasta a declarat ca au fost dificultati in colaborarea instantei supreme cu celelalte instante din tara.

Judecatoarea Corina Corbu, singurul candidat pentru sefia inaltei Curti de Casatie si Justitie, sustine interviul in fata CSM (VIDEO)

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) o va intervia joi pe judecatoria Corina Corbu, singurul magistrat inscris in concursul pentru a ocupa functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Corina Corbu, singurul magistrat care si-a depus candidatura pentru sefia instantei supreme, va fi audiata joi de judecatorii din CSM

Singurul magistrat care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), judecatoarea Corina Corbu, judecata si achitata intr-un dosar de coruptie, va fi intervievata joi de Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

Cristina Tarcea: Asupra judecatorilor instantei supreme au existat si vor fi intotdeauna presiuni

Actualul presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Cristina Tarcea, a declarat, joi, inaintea interviului sustinut de judecatoarea Corina Corbu pentru sefia instantei supreme, ca asupra judecatorilor acestei instante au existat si vor fi intotdeauna presiuni.

Corina Corbu, singurul magistrat care candideaza pentru sefia iCCJ, sustine interviul la CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a anuntat ca Sectia pentru judecatori a programat pentru j.

Magistratul abuzat de sistem, singurul candidat pentru functia de presedinte al iCCJ

Corina Corbu, singurul candidat pentru functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie, sustine interviul in fata Sectiei pentru Judecatori a CSM. Magistratul a fost una dintre.

Corina Corbu, validata de CSM in functia de presedinte al Instantei supreme

ACTUALIZARE Sectia pentru judecatori a CSM a validat-o, astazi, pe judecatoarea Corina Corbu in functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie. ---- Judecatoarea Corina Corbu, singurul magistrat care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), sustine, astazi, interviul in fata membrilor Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Judecatoarea Corina Corbu sustine, astazi, interviul la CSM

Judecatoarea Corina Corbu, singurul magistrat care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), sustine, astazi, interviul in fata membrilor Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2841 seconds )