Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corina Corbu, validata de CSM in functia de presedinte al Instantei supreme

Hotnews Hotnews,
 Corina Corbu, validata de CSM in functia de presedinte al Instantei supreme

Sectia pentru judecatori a CSM a validat-o joi pe judecatoarea Corina Corbu in functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie, informeaza Agerpres. Ea va prelua functia ocupata acum de Cristina Tarcea din toamna. continuă pe Hotnews

Corina Corbu, validata de CSM in functia de presedinte al Instantei supreme

ACTUALIZARE Sectia pentru judecatori a CSM a validat-o, astazi, pe judecatoarea Corina Corbu in functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie. ---- Judecatoarea Corina Corbu, singurul magistrat care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), sustine, astazi, interviul in fata membrilor Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

UPDATE. Corina Corbu, validata de CSM in functia de presedinte al Instantei supreme

Sectia pentru judecatori a CSM a validat-o joi pe judecatoarea Corina Corbu in functia de presedinte.

UPDATE Judecatoarea Corina Corbu, singurul candidat pentru sefia instantei supreme, sustine astazi interviul la CSM: Nu am niciun motiv de indoiala. Sunt pregatita

Singurul magistrat care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Corina Corbu, judecata si achitata intr-un dosar de coruptie, va sustine joi interviul la Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Ea a declarat inaintea interviului ca este pregatita si ca nu are niciun motiv de indoiala.

Corina Corbu, singurul candidat la sefia instantei supreme: Au existat dificultati in comunicarea inaltei Curti si s-a imprimat un anumit grad de lentoare

Corina Corbu, singurul candidat pentru postul de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie, care la aceasta ora sustine interviul la CSM, a adus critici actualei conduceri a instantei, sustinand ca au existat dificultati in comunicarea cu celelalte instante de judecata, dar si cu anumite institutii, ceea ce a imprimat un grad de lentoare in procesul de modernizare. UPDATE Judecatoarea Corina Corbu, singurul candidat pentru sefia instantei supreme, sustine astazi interviul la CSM: Nu am niciun motiv de indoiala. Sunt pregatita.

Corina Corbu, singurul candidat pentru sefia Curtii Supreme, sustine vineri interviul la CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a anuntat, marti, ca Sectia pentru judecatori a programat pentru vineri, 18 iulie, interviul pentru functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), la care singurul candidat este Corina Corbu.

Corina Corbu, singurul magistrat care si-a depus candidatura pentru sefia instantei supreme, va fi audiata joi de judecatorii din CSM

Singurul magistrat care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), judecatoarea Corina Corbu, judecata si achitata intr-un dosar de coruptie, va fi intervievata joi de Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

Judecatoarea Corina Corbu a fost validata de CSM pentru a conduce inalta Curte de Casatie si Justitie

Corina Corbu a fost validata joi de catre Consiliul Superior al Magistraturii pentru a o inlocui din septembrie pe Cristina Tarcea in fruntea inaltei Curti de Casatie si Justitie. in interviul acordat in.

Cristina Tarcea: Asupra judecatorilor instantei supreme au existat si vor fi intotdeauna presiuni

Actualul presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Cristina Tarcea, a declarat, joi, inaintea interviului sustinut de judecatoarea Corina Corbu pentru sefia instantei supreme, ca asupra judecatorilor acestei instante au existat si vor fi intotdeauna presiuni.

Disputa intre sefa Curtii Supreme, Cristina Tarcea, si sefa CSM pe tema legalitatii numirii Corinei Corbu la conducerea Instantei supreme

Presedintele Curtii Supreme, Cristina Tarcea, a sustinut, joi, ca procedura pentru desemnarea sefului instantei supreme nu respecta Legea 3032004 privind statutul magistratilor. in replica, CSM a transmis printr-un comunicat ca procedura a respectat normele legale, afirmand ca este regretabil modul in care Cristian Tarcea a ales sa se manifeste fata de succesoarea ei.

Judecatoarea Corina Corbu sustine, astazi, interviul la CSM

Judecatoarea Corina Corbu, singurul magistrat care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), sustine, astazi, interviul in fata membrilor Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )