Libnet.ro
UNICEF

23:31

Corina Cretu: Investitii de 300 de milioane de euro din fonduri europene si modernizarea sistemului de urgenta 112

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu: Investitii de 300 de milioane de euro din fonduri europene si modernizarea sistemului de urgenta 112

Corina Cretu, Comisarul European pentru Dezvoltare Regionala, a anuntat intr-o postare pe Facebook ca maine vor fi semnate contracte de investitii din fondurile europene in valoare de 300 de milioane de euro si ca va discuta cu oficialii guvernului accelerarea modernizarii sistemului de urgenta 112. continuă pe Adevărul

Lantul de magazine Profi va investi anul viitor 50 milioane euro in extinderea retelei

Lantul de magazine Profi si-a planificat investitii de peste 50 milioane euro pentru anul viitor, cea mai mare parte in extinderea retelei si a bazei logistice, urmand sa ajunga la aproximativ 900 de unitati, a declarat directorul general al companiei, Daniel Carstea.

Lantul de magazine Profi va investi anul viitor 50 milioane euro in extinderea retelei si va ajunge la 900 de unitati

Profi Rom Food SRL, compania care administreaza reteaua magazinelor Profi, si-a planificat investitii de peste 50 milioane euro pentru anul viitor, cea mai mare parte in extinderea retelei si a bazei logistice, urmand sa ajunga la aproximativ 900 de unitati, a declarat pentru News. ro directorul general al companiei, Daniel Carstea.

Deutsche Bank obtine 305 milioane de euro din vanzarea subsidiarei din Polonia

Bank Zachodni WBK, al treilea grup bancar polonez, a anuntat, ieri, ca va plati 1,29 miliarde de zloti 305 milioane de euro) pentru achizitia subsidiarei Deutsche Bank din Polonia, pentru a-si intari pozitia pe piata, transmit MarketWatch si Reuters.

Lipsa investitiilor poate lasa bucurestenii fara caldura. ELCEN are nevoie de 515 milioane euro pana in 2030

In cazul in care investitiile detaliate in programul de investitii al Electrocentrale Bucuresti SA 2017-2030 nu sunt demarate in perioada planificata, societatea risca sa piarda aproximativ 30% din capacitatea de productie pana in 2020 si 50% din capacitatea de productie pana in 2030, se arata in Planul de reorganizare al ELCEN.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de doar 7,3 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv sedinta de tranzactionare de astatzi, lichiditatea totala fiind de 34,1 milioane de lei 7,3 milioane de euro), in scadere fata de rulajul de ieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2893 seconds )