Libnet.ro
UNICEF

21:00

Corina Cretu: PSD a refuzat asumarea autostrazii Moldova-Ardeal de catre Bruxelles

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Corina Cretu: PSD a refuzat asumarea autostrazii Moldova-Ardeal de catre Bruxelles

Comisarul european pentru pentru Politici Regionale, Corina Cretu, sustine, intr-un interviu acordat agentiei Mediafax , ca reprezentatii Bruxelles-ul au vrut sa-si asume proiectul autostrazii dintre Moldova si Ardeal, dar actualul Guvern a impus. continuă pe Wall-Street Ro

Comisarul european Corina Cretu sustine ca nu a fost contactata de nimeni din PSD pentru a candida si la europarlamentarele din 2019

Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu PSD / SD), a declarat ca nu a fost contactata de nimeni de la PSD pentru a candida la europarlamentarele din 2019, desi in 2014 chiar ea a condus li.

Comisarul european Corina Cretu: Mereu am sustinut dreptul romanilor de a protesta. Partidele trebuie sa tina cont de vocea oamenilor

Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu PSD), si-a exprimat sustinerea pentru dreptul romanilor de a protesta. Partidele trebuie satina intotdeauna cont de vocea oamenilor, fie ca.

Corina Cretu: Initiativa celor Trei Mari poate reduce decalajele dintre Est si Vest

Comisarul european pentru Politici Regionale Corina Cretu vorbeste intr-un interviu despre relatiile dintre Est si Vest, problemele de infrastructura, finantarile acordate de Uniunea Europeana si realizarea.

Mesaj din partea presedintelui Comisiei Europene, transmis de comisarul Corina Cretu

La primul Forum de afaceri al Initiativei celor 3 Mari de la Bucuresti, Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a transmis un mesaj din partea presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude.

Corina Cretu: Initiativa celor Trei Mari sprijina obiectivul comun al UE,de a apropia Estul si Vestul Europei

Initiativa celor Trei Mari vine in sprijinul obiectivului comun al Uniunii Europene de a apropia Estul si Vestul Europei, a declarat, luni, Corina Cretu, comisarul european pentru Dezvoltare.

Corina Cretu, mesaj din partea lui Juncker: UE trebuie sa ramana unita pentru a fi puternica in fata socurilor externe

Corina Cretu, comisar european pentru dezvoltare regionala, a transmis luni, la primul Forum de afaceri al Initiativei celor 3 Mari de la Bucuresti, un mesaj din partea presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care si-a aratat speranta fata de mentinerea legaturii puternice dintre statele membre, dar si a celei transatlantice.

Ministrul Transporturilor o contrazice pe Corina Cretu: Ministerul a transmis Comisiei Europene 14 proiecte majore

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat luni ca institutia pe care o conduce a transmis Comisiei Europene 14 proiecte majore in valoare de 3,78 miliarde euro, iar cel pentru Magistrala 6 este ultimul, urmand a fi depuse si alte proiecte, contrazicand-o astfel pe comisarul european, Corina Cretu. Potrivit acesteia, ultimul proiect depus de Romania pe Programul Operational Infrastructura Mare este metroul Gara de Nord Otopeni.

VIDEO-interviu. Comisarul UE Corina Cretu: Mereu am sustinut dreptul romnilor de a protesta. Partidele trebuie sa tina cont de vocea oamenilor, fie ca se exprima la vot, fie ca se exprima prin participare civica

Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu PSD), si-a exprimat luni, intr-un interviu video acordat HotNews. ro, sustinerea pentru dreptul romanilor de a protesta, dar si pentru protejarea institutiilor statului.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )