Libnet.ro
UNICEF

17:30

Corina Cretu: Romania a pierdut circa 800 de milioane de euro destinate infrastructurii de transport din alocarile perioadei 2007-2013

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu: Romania a pierdut circa 800 de milioane de euro destinate infrastructurii de transport din alocarile perioadei 2007-2013

Aflat luni la Palatul Victoria, comisarul european Corina Cretu a afirmat ca doar 2,8 miliarde de euro sunt reprogramate pentru perioada 2014-2020 pentru a continua lucrarile care nu s-au terminat la timp. 800 de milioane de euro destinate infrastructurii de transport din alocarile perioadei 2007-2013 au fost total pierdute, a precizat Cretu. continuă pe Adevărul

Corina Cretu: Romania a pierdut aproape 800 de milioane de euro alocate infrastructurii de transport

Romania a pierdut aproape 800 de milioane de euro destinate infrastructurii de transport din alocarile perioadei 2007-2013, a declarat, luni, Comisarul Europeanpentru Politica Regionala, Corina.

Comisar european da cifra dezastrului din transporturi in Romania: Din alocarile 2007-2013, 800 de milioane de euro sunt pierduti total, iar 2,8 miliarde au fost reprogramate pentru perioada 2014-2020 pentru a continua lucrarile care nu s-au terminat la

Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a declarat ca Romania a pierdut circa 800 de milioane de euro destinate infrastructurii de transport din alocarile perioadei 2007-2013, iar alte 2,8 miliarde de euro au fost reprogramate pentru actualul ciclu financiar pana in 2020 pentru a termina lucrarile incepute in trecut si pe care autoritatile din Romania nu au putut sa le termine la timp. Banii reprogramati mananca practic un sfert din totalul fondurilor europene pentru infrastructura de transport, fonduri ce puteau fi folosite la proiecte noi.

Corina Cretu: Investitii de 300 de milioane de euro din fonduri europene si modernizarea sistemului de urgenta 112

Corina Cretu, Comisarul European pentru Dezvoltare Regionala, a anuntat intr-o postare pe Facebook ca maine vor fi semnate contracte de investitii din fondurile europene in valoare de 300 de milioane de euro si ca va discuta cu oficialii guvernului accelerarea modernizarii sistemului de urgenta 112.

Corina Cretu, ingrozita de birocratia din tara noastra: Romania isi complica singura existenta

Corina Cretu, comisar european pentru politica regionala, s-a declarat ingrozita de birocratia din Romania. intr-o declaratie facuta luni, la Palatul Victoria, aceasta a subliniat ca reducerea.

Comisarul Corina Cretu, intrevederi cu Tudose, Carmen Dan si Felix Stroe

Comisarul european Corina Cretu se afla, luni si marti, in vizita in Romania, context in care are programate intalniri cu premierul Mihai Tudose si cu mai multi membri ai Executivului si va participa la o serie de actiuni privind finantarea europeana.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 25,5 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 118,18 milioane de lei 25,54 milioane euro), peste rulajul inregistrat ieri 20,7 milioane euro).

Lantul de magazine Profi va investi anul viitor 50 milioane euro in extinderea retelei

Lantul de magazine Profi si-a planificat investitii de peste 50 milioane euro pentru anul viitor, cea mai mare parte in extinderea retelei si a bazei logistice, urmand sa ajunga la aproximativ 900 de unitati, a declarat directorul general al companiei, Daniel Carstea.

Lantul de magazine Profi va investi anul viitor 50 milioane euro in extinderea retelei si va ajunge la 900 de unitati

Profi Rom Food SRL, compania care administreaza reteaua magazinelor Profi, si-a planificat investitii de peste 50 milioane euro pentru anul viitor, cea mai mare parte in extinderea retelei si a bazei logistice, urmand sa ajunga la aproximativ 900 de unitati, a declarat pentru News. ro directorul general al companiei, Daniel Carstea.

Peste 60% din investitiile publice din Romania sunt create prin fonduri europene

Peste 60% din investitiile publice din Romania sunt create prin fonduri europene, a declarat, astazi, comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, in cadrul Galei Fondurilor Structurale.

Noul Spital de Ortopedie Foisor, inaugurat dupa o investitie de 49 milioane de euro

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, si ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a inaugurat luni noul Spital de Ortopedie, Traumatologie si TBC Osteoarticular Foisor. Investitia, facuta de Primaria Capitalei de la bugetul local, s-a ridicat la 49 de milioane de euro -37 milioane euro in constructia cladirii si restul in dotarea cu aparatura ultramoderna. Lucrarile au inceput in 2013, iar in 2014 a fost dat in folosinta primul corp.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )